Remington pisze: ↑05 mar 2022, 15:23
Jakiego ujemnego salda? Chyba jednak nie przeczytałeś dokładnie. Opłata nie wyniesie więcej niż dostępne saldo, więc dla salda 0 wyniesie 0.
Mój post był obdarzony emotkami...
Tymczasem po mnie jednak zakładają też ujemność salda i już liczą 11 a nawet 16zl za aktywowanie leżaka..
To twierdzisz, że ja czegoś nie rozumiem
Szkoda, że nie zostałem dobrze zrozumiany tym pół żartem, bo chomikowanie numeru jest śmieszne, ale akurat ja mam taką kartę w tablecie na działkę i korzystam tylko sezonowo.
Czyli mam rozumieć, że jeśli w październiku opróżnię se konto np przelewem SMS do poziomu jakiego się da, a nie pamiętam do którego da się przelać SMSem to potem zje mi tylko tę resztę, w maju doładuję za 50zeta i będę miał te 50z i nie potrąci mi za 6 miesięcy nieaktywności
Oczywiście gdyby miało to ja jej już w tym roku nie doładuję w maju, bo nie dam 6zl za nic (obecnie leżak od września z zerowym saldem) i wolę przenieść gdzie indziej...
No właśnie tylko gdzie, poza P4, dostanę pakiet neta na 3 miesiące za doładowanie 50z - kto podpowie
Przelew SMS daje mi obecnie taki net za tyle, poniżej jakiej wartości salda nie da się już przelać, a tak to koszt 20gr za SMS zlecającego przelew i środki wracają na mój główny numer