Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
yes yes, znana technologia VoXXX jest komputerem kwantowym dla Orange, zobacz jak wspólne konfiguracje są dla Samsunga/Apple, im się nie chce i tyle.
Niestety nie sprawdziły się obietnice T-Mobile, że problem zostanie naprawiony do 19.12.2021r. Dzisiaj wysłałem im kolejnego maila. Czy ktoś również ma podobne problemy? Na tą chwilę pomaga wyłączenie VoLTE a to nie o to w tym chodzi bym ręcznie sterował w telefonie czy w danym miejscu mam tak dobry zasięg to zostawię VoLTE a jak będzie gorzej to będę grzebał w ustawieniach i wyłączał.ketton pisze: ↑15 gru 2021, 23:42Potwierdzam, u mnie to samo, co w tym zacytowanym przypadku. Dzisiaj miałem dwie rozmowy gdzie zrzuciło mi z LTE do 3G i nastąpiła cisza w słuchawce pomimo dobrego zasięgu 3G. Nie wiedziałem o co dokładnie chodzi. Teraz już wiem, że problem leży po stronie T-Mobile, oby to szybko naprawili...
Dodo84 pisze: ↑28 gru 2021, 14:41Zleć wyłączenie VoLTE w bokketton pisze: ↑15 gru 2021, 23:42Niestety nie sprawdziły się obietnice T-Mobile, że problem zostanie naprawiony do 19.12.2021r. Dzisiaj wysłałem im kolejnego maila. Czy ktoś również ma podobne problemy? Na tą chwilę pomaga wyłączenie VoLTE a to nie o to w tym chodzi bym ręcznie sterował w telefonie czy w danym miejscu mam tak dobry zasięg to zostawię VoLTE a jak będzie gorzej to będę grzebał w ustawieniach i wyłączał.Dodo84 pisze: ↑15 gru 2021, 16:47T-Mobile VoLTE które w trakcie rozmowy zleci do 3G ---> T-Mobile VoLTE, Play, Orange nastepuje cisza, trzeba sie rozlaczyc i oddzwonić
[/quote
Potwierdzam, u mnie to samo, co w tym zacytowanym przypadku. Dzisiaj miałem dwie rozmowy gdzie zrzuciło mi z LTE do 3G i nastąpiła cisza w słuchawce pomimo dobrego zasięgu 3G. Nie wiedziałem o co dokładnie chodzi. Teraz już wiem, że problem leży po stronie T-Mobile, oby to szybko naprawili...
I włącz ponownie
U mnie pomogło
Złe myślenie... Oni wiedza ile Smartphone "za 1zł" z Volte sprzedadzą rocznie, uwalniasz wtedy zasoby GSM, a obecnie nie przeszkadza ludziom iż widzą na wyświetlaczu LTE, ale podczas rozmowy GSM.
To się już zaczyna dziać, do LTE/5G potrzeba ciągłych pasm.
Albo 5G900 NSA współdzielone z LTE900 + agregacja z LTE. Mocny zasięg 5G na wyświetlaczu, a prędkość zależna od obciążenia LTE.