Trafiłem tylko na https://www.pepper.pl/promocje/plush-sm ... d-comments
Po szczegóły trzeba raczej do BOKu.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam. Ktoś sie orientuje co teraz Plus oferuje po wypowiedzeniu ?? Jaką cenę za np s21 ultra ?
Posiadam taryfę plush w plusie czyli 20 zł no limit i 20GB internetu, kończy mi się umowa za miesiąc, czy ktoś się orientuje co można teraz ugrać przy przedłużaniu samego abonamentu? Coś taniej? albo więcej GB w tej samej cenie?
Plush przy przedłużeniu umowy oferuje tylko 50 GB neta na cały okres umowy, więc lekki żal.
Rozumiem, że mówisz @Spirit o https://www.plushbezlimitu.pl/abonament ... mowe?tab=1? Mam dokładnie takaw samą taryfę co @Snoopy34 i zastanawiam się co ugram wysyłając np wypowiedzenie usług.
Nikt nie napisze czy udało się komuś uzyskać coś lepszego niż oferta sprzed dwóch lat czyli: bez limitu na wszystko i 20GB za 20 zł miesięcznie brutto?
Co do przedłużenia umowy. Mam 20 GB za 20 złoty. Firmowy plush 2 numery. Propozycja to samo na 2 lata plus 100GB jednorazowy pakiet na całą umowę. 100GB schodzi po wykorzystaniu 20 GB z abo. Także taniej się już nie da 

Dziękuję za informację, czy robiłeś wypowiedzenie czy dostałeś tą ofertę bezpośrednio dzwoniąc do BOK? I ostatnie pytanie czy oferta ma już 5G?
Kontakt zostawiłem na forum plusa kontaktował się ze mną DUK. Co do 5G to nie wiem czy jest dostępne w tej taryfa.
Tylko pytanie po co Ci 5G?
Wiem to jest nowość, mam s21ultra, testowałem 5G Plusa (oferta na karte plush z pakietem za 40) i Tmobile( taryfa GO pakiet za 39) w centralnej Polsce. Przeprowadzone testy 5G były gorsze od testów 4G w tej same lokalizacji. Póki co korzystam z tmobile GO! Pakiet S za 20. Z doladowan mam nagromadzone 400GB i przy tym Zostanę.
Podsumowanie.
Póki co w Polsce 5G, to proteza i nie warto dopłacać ani do telefonu ani do oferty z 5G.
Ale to moje spostrzerzenia.
Tylko pytanie po co Ci 5G?
Wiem to jest nowość, mam s21ultra, testowałem 5G Plusa (oferta na karte plush z pakietem za 40) i Tmobile( taryfa GO pakiet za 39) w centralnej Polsce. Przeprowadzone testy 5G były gorsze od testów 4G w tej same lokalizacji. Póki co korzystam z tmobile GO! Pakiet S za 20. Z doladowan mam nagromadzone 400GB i przy tym Zostanę.
Podsumowanie.
Póki co w Polsce 5G, to proteza i nie warto dopłacać ani do telefonu ani do oferty z 5G.
Ale to moje spostrzerzenia.

Umowa na15 mcy, przez 12 mcy dodatkowy rabat 10zł. Po roku ceny/pakiety GB bez zmian, brak LTE bez Limitu. Dodali 5G i limit do 1Mb/s po przekroczeniu pakietu.
Ktoś może wie czy oferta powyżej jest jeszcze osiągalna? Umowa skonczyła mi się we wrześniu 2021, płacę 75 pln za cztery numery ale mam tylko 10 Gb internetu - zaczyna go coraz częściej brakować. Infolinia upiera się że maks co może mi dać to oferta za 145 pln. Wedle powyższej tabeli byłoby to 100 pln.
powyższa tabela jest do usługi DATA
nie VOICE
nie VOICE
Ok rozumiem. Czyli jeśli chodzi o standardowe abonamenty to nic poniżej tych 145 pln nie wyciągnę? Jest Plush za 80 pln ale z tego co mi dziś powiedzieli to muszę najpierw wypowiedzenie złozyć, zmienić na kartę i dopiero potem przenieść do Plusha. Trochę to skomplikowane ale wykonalne.
tez uwazam ze wiecej otrzymasz w Plush abonament i poważnie to rozważ
Poszedłem dziś do salonu złożyć rezygnację i z uwagi na to, że mi się spieszyło do nowej oferty dałem się przekonać na: Abonament główny za 115 pln zrabatowany do 105 pln w tym rozmowy, smsy i mmsy no limit, internet 32 GB miesięcznie i 96 GB za przedłużenie, Disney + za 0 zł przez rok i pozostałe 3 numery zrabatowane do 0 pln. Jest jednak haczyk o którym dowiedziałem sie dopiero po dokładnym przeczytaniu umowy - w salonie dostajecie tablet do podpisania więc ciężko coś sprawdzić - abonament na Disneya trzeba utrzymywać min 24 mce a drugie 12 kosztuje 28,99 miesięcznie. Konsultantka twierdziła że w 13 miesiącu spokojnie mogę zrezygnować. Złożyłem reklamację, czekam na odpowiedź.
Chyba więcej osób to reklamowało, bo na mój numer w Plusie przyszedł SMS z info o tej promocji i tam już jest napisane, że abonament musisz trzymać całe dwa lata, jeśli chcesz ten darmowy rok.
Orientuje się ktoś ile przed końcem można i jakie są aktualne oferty DUK? Bez telefonu. Umowy krótkie?
Ja zostałem na czas nieokreślony gdyż takie kiepskie mi warunki dawali przez ostatnie 2 miesiące z Plus'a że trzeba było odmówić.
Chyba prubują przeżucić na klienta swoje koszty dotyczące zakup pasma.
Chyba prubują przeżucić na klienta swoje koszty dotyczące zakup pasma.
http://www.speedtest.net/result/5506414441.png
Plus LTE na 1800, nadajnik ok 10 KM ode mnie na Huawei B593s-22.
Plus LTE na 1800, nadajnik ok 10 KM ode mnie na Huawei B593s-22.
W sierpniu kończy mi się abonament na 3 numery, co mogą dostać przedłużając umowę i na jaki czas? Obecnie place 115zl