Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Z tego co napisałeś wcześniej to raczej usługa nie dla ciebie. W wariancie cyklicznym tylko w pierwszym miesiącu opłata to 15 zł., a potem 30 zł. Dodatkowo:
Jacy ludzie? Nie da się mieć obu ofert na raz. Albo albo.
Tak nowy cykl zacznie działać dopiero po skończeniu się miesiąca od aktywacji ale kasę pobierze 7zł) już w chwili zlecania zmiany oraz jednocześnie doda do tych startowych 15GB z nolimitu +6GB(promka podwajająca 3 pierwsze cykle)oraz wydłuży bieżącą ważność tych GB i ewentualnie konta głównego(chyba, że ktoś je przedłużył odpłatnie/doładowaniem wcześniej to nie wydłuży) o 7dni robiąc z 31dni -38dni.
Doładowałem za 5 zł na doladowania.orange.pl i dostałem 2,5 GB plus 5 GB razem 7,5 GB a nie 12,5 GB ? Co zrobić żeby dostać 12,5 GB ?darekka pisze: ↑05 wrz 2021, 08:10
Po pierwsze można numer doładować 5kami przez apke/MojOrange/strone doladowania.orange.pl dostając po 12,5GB za każdym razem(do końca roku jest to promo) i nazbierać GB za doładowanie w zapasie takim aby spokojnie w tle GB z nolimitu cyklicznego się kumulowały(no nie wiem ale powiedzmy zebrać 200-1000GB za doładowania).
https://www.orange.pl/omnibook/zmiany-w-regulaminie-uslugi-bezpieczne-konto#