Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Jednak zmieniłem podejście i przedłużyłem bonus GB za doładowania o rok za te 29 zł. Raz dla świętego spokoju, a dwa przyczyniło się do tego przedłużenie promocji na doładowania i to co zyskam doładowując 10x5zł., a nie 1x50zł. Teraz mam 1,1TB ważne ponad 14 miesięcy z którego i tak zacznę korzystać dopiero za jakieś 2-3 miesiące. Z aktywacją nolimitu na razie się wstrzymuje.darekka pisze: ↑31 sie 2021, 19:36No i tu bym się zastanowił nad ekonomicznym tego sensem, bo 50zł. to 10x5zł(12,5GB) czyli ładując dzisiaj te 10x5zł. dostaniesz 125GB i masz te 50zł na koncie. Wydaj 29zł na wydłużenie o rok tych GB licząc od obecnej ich ważnośći i zostanie Tobie jeszcze 21zł i rok spokoju.
Deaktywował mi sie miesieczny pakiet z 5G i prędkości wróciły do normy.Prawie 200mb mi teraz wyciąga.Ale dziwne czyżby przypadek???Czy faktycznie jakiś lejek był.No dziwna sytuacja.....
Przeczytaj temat od 1 sierpnia viewtopic.php?f=22&t=83319&start=4425 i wystarczy abyś wiedział wszystko o różnicach, bo nie ma sensu powtarczać tego co masz na ostatnich kilku stronachadmundo pisze: ↑02 wrz 2021, 22:45Jak włączyć 6TB za 0 zł i 30TB za 0 zł?
Czy ta promocja z powiększaniem się GB w Orange nadal istnieje? Chodzi mi o pakiet cykliczny za 7 zł na 7 dni. I czy może bardziej opłaca się włączyć pakiet za 25 zł na 31 dni?
Czym się różni "stare" OFnK od "nowego"? Wiem że karty aktywowane dużo wcześniej są bardziej opłacalne niż te aktywowane od niedawna.
Strasznie denerwujące jest to rozłączanie przy ciągłym pobieraniu przy 4GB. W Play tego nie ma.
Aktywacja cyklicznego za 7zł+3GB *115*2*7# ale bywa, że nie chce zaskoczyć więc najskuteczniejszą opcja aktywacji jest aplikacja mobilna/MojOrange.