driver pisze: ↑14 sie 2021, 18:42
Cześć.
Za miesiąc z hakiem skończy mi się najlepsza na świecie oferta "Masz złotówkę - masz no limit" w T-Mobile. Nie zanosi się, żeby bombajle dali w zamian coś sensownego do wyboru.
A więc pora odkurzyć leżaka z Grunwaldem w OFNK i dopompować go, żeby mieć jak najwięcej internetu na jak najdłuższy czas.
Regularnie czytam niniejszy wątek, ale przyznaję się, że trochę pogubiłem się w możliwych kombinacjach.
Dlatego uprzejmie proszę o podpowiedź.
Mam na koncie 1,2 TB z Grunwaldu ważne do października br. i 300 zł.
Zakładam, że za 300 zł wykupię pakiet no-limit z podwojonym do 2 TB internetem na rok.
1. Ale ten zakonserwowany TB z Grunwaldu muszę też jeszcze przedłużyć na kolejny rok za 29 zł, prawda?
2. A za rok, jeśli nie wykorzystam 2 TB z podwojonego pakietu no-limit za 300 zł, to jedyną możliwością jego przedłużenia, będzie wykupienie kolejnego pakietu no-limit?
3. I na dzisiaj można przedłużać niewykorzystany internet z pakietu no-limit wykupieniem kolejnego i dowolnego pakietu no-limit (jednak nie wiadomo, jak to będzie za rok) ?
4. Tylko jeszcze bardzo ważna kwestia, który internet będzie wykorzystywany w pierwszej kolejności? Ten z Grunwaldu (tak podejrzewam po lekturze wątku), czy jednak ten z podwojonego pakietu no-limit z 2 TB?
Pozdrówka!