Jakie Ci zaoferowali warunki na tego S21, bo też chciałbym ten telefon, ale widzę, że w ofercie dla stałych abonentów abonament wynosi 90PLN, a dla nowych 70PLN, a ceny telefonu takie same...
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
S21 abo 55zł 5G 200GB i rata 140 x 24 , wplata 219zł czyli 195 x 24
Ja mam inne pytanie, czy ktoś ma extra simy do internetu i robił aneks umowy. Czy nadal działają?.
Przedłużałem umowę jakieś 4 miesiące temu i extra sim póki co śmiga dalejTELEprezes pisze: ↑20 sie 2021, 17:17Konsultant z SUK powiedział mi że nowy aneks (30GB za30 zeta) wyłączy moją karte extra sim.....![]()
Co Wam daje ten extra sim ?
We Flexie mozna mieć większy pakiet w podobnej cenie.
I bez cyrografu
We Flexie mozna mieć większy pakiet w podobnej cenie.
I bez cyrografu
@surface123
W pracy dużo daje. Wkładasz do routera i masz neta w komputerze/tablecie i możesz pracować w pociągu, samochodzie (oczywiście o ile go nie prowadzisz), masz porządne łącze w hotelu, znam ludzi co muszą machnąć czasem live z kilku kamer z miejsc bez kabla. Udostępnianie internetu z telefonu nie umywa się nawet do dodatkowej karty. Dodatkowo, jak gdzieś jest słabo z zasięgiem kładziesz taki router w dobrym miejscu i możesz korzystać z sieci i telefonu po wifi calling.
W pracy dużo daje. Wkładasz do routera i masz neta w komputerze/tablecie i możesz pracować w pociągu, samochodzie (oczywiście o ile go nie prowadzisz), masz porządne łącze w hotelu, znam ludzi co muszą machnąć czasem live z kilku kamer z miejsc bez kabla. Udostępnianie internetu z telefonu nie umywa się nawet do dodatkowej karty. Dodatkowo, jak gdzieś jest słabo z zasięgiem kładziesz taki router w dobrym miejscu i możesz korzystać z sieci i telefonu po wifi calling.
Rozumiem. Ale to nadal jakaś paczka danych.
Czyli jak we Flexie ?
Czyli jak we Flexie ?
Tak, w T działa to dokładnie tak jak Flex - masz wspólny pakiet danych na karcie głównej i dodatkowej. Ja mam to z Flexa właśnie, gdyby tego nie dawali pewnie miałbym już firmowy z T dla tej funkcjonalności.
Firmowy T. Ale w Magentach to nie działa ?
W firmowych abonamentach jest, w prywatnych nie widziałem tej opcji. Nawet w tych tańszych Magenta Biznes z małymi pakietami internetu można wziąć i routerek z Alcatela dostaniesz za jakieś grosze.
Ale skoro magenta mam bez limitu danych to taka karta zadziała ?
Tak, nawet w necie masz Januszy biznesu, którzy wynajmują te karty. Kiedyś znalazłem firmówki w ful opcji - płaciłeś chyba 50 miesięcznie i dostawałeś No limit na wszystko łącznie z netem, ale to był wyjątek. Częściej można trafić na dodatkowe SIMy właśnie na sam net bez limitu z firmowej oferty.
Ale to akurat chyba bardziej chodzi o karty dodatkowe, które są płatne po 30 zł i takie chyba wynajmują. A tutaj mówimy o extra sim. To jednak inne rozwiązanie ?
Masz jakiś link do regulaminu ?
Masz jakiś link do regulaminu ?
Te po 30 były właśnie na pełnych opcjach, sam net był operowany na extra. Nie mam teraz regulaminów pod ręką, powinny być na stronie.
Witam czy jest ktoś w posiadaniu cennika urządzeń dla przedłużających umowy ? Jak co dwa lata chce możliwe najkorzystniej przedłużyć umowy.
Dołączam się do prośby o cennik dla urządzeń w ramach przedłużenia abonamentu dla klientów biznsesowych.
Cześć,
gdyby kogoś ciekawiło to pod koniec sierpnia przedłużyłem abonament w taryfie rodzinnej na 4 numery bez telefonów.
Każdy z numerów z taryfą no limit + 40 GB internetu w cenie 35,00 zł na miesiąc. Pozdrawiam
gdyby kogoś ciekawiło to pod koniec sierpnia przedłużyłem abonament w taryfie rodzinnej na 4 numery bez telefonów.
Każdy z numerów z taryfą no limit + 40 GB internetu w cenie 35,00 zł na miesiąc. Pozdrawiam

Prepaid T-Mobile by nie wyszedł podobnie bez umowy terminowej... ?