Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Powinieneś już zaczynać procedurę migracjiiphoneski pisze: ↑11 sie 2021, 12:50Orange chyba globalnie nie jest tym zainteresowane. Wcześniej przecież jako jedyni w Polsce komunikowali, że ich żadne protezy nie interesują i będą wprowadzać tylko prawdziwe 5G, więc takie pewnie jest stanowisko marki. Ten DSS, który zrobili jest dlatego, że T-M chciał ciągłość zasięgu, więc O musiało brać pozwolenia na swoich stacjach, ale sani z siebie nie zrobili i nie robią prawie nic. I teraz T uruchamia to chyba tylko na własnych pozwoleniach, więc pewnie nie mogli się z O dogadać skoro przez rok ta sieć stała prawie w miejscu. Ogólnie jak tak sobje śledzę rynek to strategie tych dwóch operatorów mocno się w ostatnim czasie rozjechały. N pewnie zostanie jako spółka, bo rozdzielenie tych sieci jest już dziś praktycznie niewykonalne, ale mówienie o tych dwóch sieciach jak o całości to dziś już duże nadużycie a będzie jeszcze rosnąć.
Ja mam już 1 argument mniej za zostaniem w O - zapytałem T czy mogę się przenieść bez stania w salonie i mogę, tylko muszę przejść do Heyah i potem mogę wybrać T-M Go![]()