• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #111452  autor: Perq
 04 paź 2006, 22:53
Witam,
Moje pytanie jest nastepywywujace:
Czy, i jak mozna zmienic softa w k750i, by pozbyc sie natrectw (paru pierdolek Ery, jakies nieusuwalne dzwonki itp.) i zachowac polski jezyk menu. Jakiego uzyc do tego programu, gdzie to sciagnac, jak to zrobic. : P (wiem wiem, jest napisane pytanie, a jest ich sporo). Telefon mam od niedawna, i ogolnie jest troche zielony w tym temacie.

Co zrobilem do tej pory:
-Uzylem update'ra z glownej strony SE. Mam tylko engielskie menu. (nie zeby mi to zbytnio przeszkadzalo, no ale polish is fun ;D).

Pozdrawiam.

Ps. Jesli taki temat juz byl, prosze o linka, i przepraszam ze go nie znalazlem.

#111453  autor: Irek
 04 paź 2006, 22:58
Dużo by pisać, wejdź TUTAJ - wszystko jest opisane.

"And one more thing..."

#111718  autor: Perq
 06 paź 2006, 15:24
Wielki dzieki. W tym temacie oraz forum jest baardzzoooo duzo rzeczy i przydatnych rzeczy. I przy okazji ciezko cos znalezc ;D. Zapewne jest tam instrukcja, jak dostac sie FAR'em na k750i (tzn. do np. "FStpa/presetsystemsound"), ale nie moge jej znalezc. Jesli mozesz, moglbys podac linka, albo po krotce opisac ten proces?. Z gory dzieki (po raz drugi : P).

#111734  autor: Irek
 06 paź 2006, 16:18
Przykro mi, ale w tym wypadku Ci nie pomogę, nie sięgam tak głęboko z wiedzą. Zadaj pytanie na tamtym forum, jest tam wielu specjalistów z róznych dziedzin, poza tym to jest najlepsze forum o SE więc może ktoś będzie wiedział coś więcej.

"And one more thing..."