Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
To nie cyrk, gaśnie LTE na stacjach, albo inaczej antena na stacji jest wyłączana i łapiesz szczątki sygnału... Pisz reklamacje, może uda się nie wygasić sektora w Twoją stronę. Oficjalnie tylko u Ciebie i tylko ty masz problemmarcin19883 pisze: ↑22 kwie 2021, 13:09Mało tego. Od ok tygodnia jak nie więcej w nocy, nie da się korzystać z neta. Raz zasięg znika na kilka godzin, innym razem strony się nie ładują. Do tego Volte/VoWiFi się sypie, też nocami. Cyrk zaczyna się dosłownie od 00:15![]()
Anielska cierpliwość do tej siecimarcin19883 pisze: ↑22 kwie 2021, 13:09Mało tego. Od ok tygodnia jak nie więcej w nocy, nie da się korzystać z neta. Raz zasięg znika na kilka godzin, innym razem strony się nie ładują. Do tego Volte/VoWiFi się sypie, też nocami. Cyrk zaczyna się dosłownie od 00:15![]()
Dokładnie to samo miałem. Pobierałem plik o wielkości zaledwie ok. 1,5 GB. Normalnie leci 20-30 Mbps, po czym nagle spada do zera i transfer jest na poziomie 1-2 Mbps. Po dłuższej chwili znów wraca do 20-30 Mbps.marcin19883 pisze: ↑22 kwie 2021, 01:28U mnie od jakiegoś czasu PLAY dziwnie się zachowuje. Jak pobieram coś i mam kilka GB pobrane, to nagle zwalnia prędkość do zera. Muszę uruchomić tryb samolotowy na kilka minut i znów działaTo jakiś lejek techniczny? Bo dzieje się tak z każdym telefonem. Jedynie co ich łączy to bonus 100GB do końca kwietnia. Prędkości mam ok 200Mbps.
Chodzi mi to, że tutaj dawno nie byłem a Ty się dalej z Play siłujeszmarcin19883 pisze: ↑22 kwie 2021, 22:39Nie zawsze tak jest. To są chwilowe okresy a potem kilka miesięcy spokoju.
Działa. I nawet już w bazie - dziękuję