• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#111152  autor: Osk92
 03 paź 2006, 21:47
Siora ma X100 i nic nie trzeszczy (w przeciwieństwie do mojego Siemensa), a plastik taniego nie sprawia 8) X640 faktycznie trącał 'wiochą' ale żeby jakos drastycznie :?: Nieee :)

Jest poskręcany, obudowa trzyma się na śrubkach, a nie na wcisk jak w większości modeli... rozwiązanie niewygodne, i jak brakuje śrubek ma tendencje do skrzypienia :)

#111304  autor: uśmiechnięty
 04 paź 2006, 15:30
Telefon sprawia wrażenie porządnie wykonanego.
Nic się nie ściera, chociaż słyszałem o kilku przypadkach ścierania się jednego pewnego miejsca na nawierzchni telefonu.
Myślę, że to nie jest jakiś niewiadomo jaki problem.
Warto kupić za 10-25zł silicon przezroczysty. Wtedy telefon się na pewno nie porysuje!
Wiem, bo mam taki właśnie, ale w moim X700.

#111371  autor: dechomenon
 04 paź 2006, 19:26
nie wiem co ten samsung ma ale u mnie wszystkie kobiety by chciały go mieć, i to szczególnie ten czerwony. Na 5 kobiet 3 maja samsuna X640(no ale napał mają na X680) ja nie wiem co one w nim widzą ehehhe:P ale chyba po prostu to jest babski telefon i kropka....

#111481  autor: BKX
 05 paź 2006, 09:15
No i juz po sprawie... Na Samsunga trzeba było czekać około miesiąca(!!!!), a że inne modele się nie podobały, to mama wzięła... Motorele V3 (czarna)... Powiem szczerze, że nie robiłem z tego jakiegoś problemu, bo do dzwonienia nic więcej nie potrzeba, a gwarancja jest 2 lata i chyba nie ma sensu się tak bardzo obawiac o ten model... Ogólnie z wygladu jest bardzo fajny, menu mnie straszy, bo jest mało estetyczne (przy moim SE wygląda jak dwie epoki w plecy), funkcji sporo, narazie nie moge złego sowa powiedzieć, choć ja bym go dla siebie nie kupił, ale najważniejsze, ze mama zadowolona :)