SomalijskiWluczega: od czego masz funkcję zmiany treści postu? Nie musisz pisać nowego postu, aby uzupełnić swoją wypowiedź. Dobrze radzę, zanim mod czy admin Ciebie za to upomni.
Ja mam korzystniejsze 2 propozycje:
> a2mobile: 10gr/min/SMS/MMS i 4gr za 1MB danych, przy nowym starterze za 10 zł operator aktywuje za 9,95 promocyjny okres 31 dni usługi "Niewyczerpalne Wszystko", gdzie otrzymujemy minuty/SMS/MMS bez limitu w PL + net 10GB, z późniejszymi lejkami 1 mega od 10 do 15GB zużycia i 0,5 mega od 15GB zużycia.
> Fakt Mobile: 15gr za min/SMS/MMS i darmowa usługa, przy nowym starterze aktywowana automatycznie, gwarantująca maksymalny koszt 15 zł za rozmowy i SMSy do wszystkich sieci, oznacza to, iż po wykorzystaniu 100 minut lub 100 SMSów w różnych proporcjach, czyli 15 zł, rozmawiamy i piszemy SMSy do końca miesiąca bez limitów, bez włączania ekstra usługi. Do tego darmowy lejek 32 kbps i rok ważności konta po każdym doładowaniu.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam