Witam ponownie. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą telefonu, ale niestety, nie mogę się na nic zdecydować. Jestem, więc zmuszony prosić Was o pomoc. Telefon będzie kupowany na allegro i oczywiście może być używany. Chciałbym zmieścić się w przedziale cenowym 350 – 400 zł. Moje wymagania są następujące:
→ przede wszystkim stabilność i szybkość (w menu jak i podczas pisania sms’ów)
→ lista zadań, przypominasz, kalendarz
→ niewielkie wymiary i solidność wykonania
→ ładna polifonia (najlepiej z dzwonkami mp3)
→ dobry, w miarę duży wyświetlacz
→ IRDA (lub bluetooth)
Żądania są zhierarchizowane, ale oczywiście nie wszystkie muszą być zrealizowane. Ze względu na rozmiary i wyświetlacz zastanawiałem się nad jakimś clamshell’em, ale jakoś nie jestem do nich przekonany. Myślałem również o n6230 (mimo że wyświetlacz nie jest jej mocną stroną), ale odpycha mnie to, że nie znajdę tego modelu z gwarancją.
P.S. Jeszcze jedno pytanie: czy ilość „głosów” polifonii ma wpływ na jakość dzwonka mp3? Myślę, że nie, ale warto spytać
Pozdrawiam.
→ przede wszystkim stabilność i szybkość (w menu jak i podczas pisania sms’ów)
→ lista zadań, przypominasz, kalendarz
→ niewielkie wymiary i solidność wykonania
→ ładna polifonia (najlepiej z dzwonkami mp3)
→ dobry, w miarę duży wyświetlacz
→ IRDA (lub bluetooth)
Żądania są zhierarchizowane, ale oczywiście nie wszystkie muszą być zrealizowane. Ze względu na rozmiary i wyświetlacz zastanawiałem się nad jakimś clamshell’em, ale jakoś nie jestem do nich przekonany. Myślałem również o n6230 (mimo że wyświetlacz nie jest jej mocną stroną), ale odpycha mnie to, że nie znajdę tego modelu z gwarancją.
P.S. Jeszcze jedno pytanie: czy ilość „głosów” polifonii ma wpływ na jakość dzwonka mp3? Myślę, że nie, ale warto spytać

Pozdrawiam.