Cześć
W internecie oglądałem wiele filmików porównywarki tez prześmigalem podobny temat też znalazłem ale nie mam wszystkich odpowiedzi na pytanie.
Samsunga S8 mam od 2 lat (gwarancja właśnie się skończyła), wszystko w nim lubię jeszcze działa i nie chce wymieniać w tym momencie ale... bateria trzyma bardzo krótko
. Od zawsze mam Samsungi i nie wiem czy przesiadka na np. Xiaomi dużo się różni?
Znalazłem kilka telefonów nie z tej samej półki, ale już tłumaczę jakie krytera są dla mnie najważniejsze:
1. Czas pracy na baterii
2. Wydajność aby nie była gorsza od SG S8
Kierowałem się też wielkością aby nie był wielki, ale teraźniejsze telefony już nie są takie małe.
W oko mi wpadły:
- Xiaomi Mi Note 10 Lite
- Samsung Galaxy M31s
- Samsung Galaxy M51
- Samsung Galaxy S10+ (ze względu na większą baterię niż w wersji bez plusa)
Cena wiadomo im taniej tym lepiej, ale nie chcę sytuacji ,że poza baterią telefon będzie gorszy od poprzednika. S10+ znalazłem za 500Euro na niemieckiej stronie, a nie za prawie 3000zł w Polsce.
Zastanawia mnie fakt ile krócej bateria wytrzyma w S10+ niż w innych modelach.
Z góry dzięki za odpowiedź
W internecie oglądałem wiele filmików porównywarki tez prześmigalem podobny temat też znalazłem ale nie mam wszystkich odpowiedzi na pytanie.
Samsunga S8 mam od 2 lat (gwarancja właśnie się skończyła), wszystko w nim lubię jeszcze działa i nie chce wymieniać w tym momencie ale... bateria trzyma bardzo krótko

Znalazłem kilka telefonów nie z tej samej półki, ale już tłumaczę jakie krytera są dla mnie najważniejsze:
1. Czas pracy na baterii
2. Wydajność aby nie była gorsza od SG S8
Kierowałem się też wielkością aby nie był wielki, ale teraźniejsze telefony już nie są takie małe.
W oko mi wpadły:
- Xiaomi Mi Note 10 Lite
- Samsung Galaxy M31s
- Samsung Galaxy M51
- Samsung Galaxy S10+ (ze względu na większą baterię niż w wersji bez plusa)
Cena wiadomo im taniej tym lepiej, ale nie chcę sytuacji ,że poza baterią telefon będzie gorszy od poprzednika. S10+ znalazłem za 500Euro na niemieckiej stronie, a nie za prawie 3000zł w Polsce.
Zastanawia mnie fakt ile krócej bateria wytrzyma w S10+ niż w innych modelach.
Z góry dzięki za odpowiedź