Ale regulaminy wiszą jako aktualne.. więc powinni to zmienić. To jest, jakby nie patrzeć, w innym wypadku oszustwo 

Moderator: Moderatorzy
Kilka osób z forum Orange twierdzi, że ten lejek techniczny jest nakładany we wszystkich taryfach i ofertach, nieważne, czy to jest karta, czy abonament. W tym jedna osoba twierdzi, że dostała go w jakiejś ofercie na kartę.marcin19883 pisze: ↑17 lis 2020, 22:41A masz w usłudze no limit taki pakiet? Raczej niemoźliwe, żeby coś takiego zakładali.
Co znaczy chomikują? Ja po prostu korzystam ze środków w ramach pakietu bez limitu za 25zł i korzystam z neta, jak potrzebuję - raz mniej, raz więcej. Fakt, że uzbierało mi się tego, ale może za chwilę to wykorzystammarcin19883 pisze: ↑18 lis 2020, 14:46W starych taryfach chomikują, bo sie sumuje. W nowych przepada.
Wykorzystuję miesięcznie do około 300 GB. Zdarzało się do 60 GB dziennie. Jak dotąd lejka nie było.Bohann pisze: ↑18 lis 2020, 00:15Kilka osób z forum Orange twierdzi, że ten lejek techniczny jest nakładany we wszystkich taryfach i ofertach, nieważne, czy to jest karta, czy abonament. W tym jedna osoba twierdzi, że dostała go w jakiejś ofercie na kartę.marcin19883 pisze: ↑17 lis 2020, 22:41A masz w usłudze no limit taki pakiet? Raczej niemoźliwe, żeby coś takiego zakładali.
Nikt tu na forum nie pobierał już większych plików, po kilkadziesiąt GB, w krótkim czasie, korzystając z tej 7-dniowej usługi cyklicznej powiększającej pakiet co tydzień o 1 GB?
Nie chce mi się wierzyć, wszyscy chomikują transfer?