Czy jak mam konto w Play wazne do 10 wrzesnia, a kupie pakiet SOLO M za 25zl na 30 dni, to konto mi sie przedluzy do 21 wrzesnia czy 11 wrzesnia nie bede mogl juz wykonywac polaczen bo konto straci waznosc?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Co to za pytanie? Przejdź do taryfy rwk i wtedy kup ten pakiet
W odNowa nie ma pakietu SOLO M, a w RWK predkosc internetu jest ograniczona do 7,2 Mb/s. Obecnie mam taryfe "Play na kartę".
Dla pakietu solo m w rwk nie ma ograniczenia prędkości na czas ważności pakietu
. Włączenie pakietu solo m wydłuży konto.
Wziąłem z tego samego miejsca skąd Ty pomysł na post
``Twoje konto jest ważne, kiedy masz aktywny pakiet – włączenie pakietu może wydłużyć ważność Twojego konta, jeśli jest krótsza niż długość pakietu, który włączasz.``

Wziąłem z tego samego miejsca skąd Ty pomysł na post

``Twoje konto jest ważne, kiedy masz aktywny pakiet – włączenie pakietu może wydłużyć ważność Twojego konta, jeśli jest krótsza niż długość pakietu, który włączasz.``
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Mam podobny problem: Mam starter w taryfie Internet na Kartę 5 zł. Chciałbym ją zmienić na inną, posiadającą RWK. Niestety, w Play24 mam do wyboru:
- Internet na Kartę 50 zł
- Internet na Kartę 9 zł
- Internet na Kartę 19 zł.
Innych nie ma. Proszę o pomoc
Dziękuję.
- Internet na Kartę 50 zł
- Internet na Kartę 9 zł
- Internet na Kartę 19 zł.
Innych nie ma. Proszę o pomoc

Z taryfy internetowej nie przejdziesz bezpośrednio na taryfę nieinternetową (np. z Internet na Kartę na Play na Kartę Rok Ważności Konta albo odNOWA). Musiałbyś "po drodze" przenieść numer do innej sieci i potem wrócić z powrotem do Play na kartę.
Co za bezsens... Zatem karta Play leci do kibla i kupię co innego.
Dzięki za pomoc.
Dzięki za pomoc.
@mp107, green90000 napisał, że chce zmienić na taryfę z rokiem ważności konta a nie na RWK

więc zmień na
doładuj 50 i masz ważność 365 dni
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Słuszna uwaga. Dzięki za doprecyzowanie.
Poszukiwanie oferty wydzielone do osobnego wątku.
Od pewnego czasu, na jednej z moich kart, zmiana taryfy z FPnK na PnKLT nie powoduje wydłużenia ważności konta głównego o 14 dni. Zmiana w drugą stronę daje wydłużenie. Coś mi się zawiesiło na konkretnym numerze, czy też nastąpiły jakieś zmiany albo błędy systemowe?
To jest podstawa do reklamacji. Zgodnie z regulaminem pkt 5.2 powinno być 14 dni
https://www.play.pl/resources/pdf/2019/ ... 112020.pdf

https://www.play.pl/resources/pdf/2019/ ... 112020.pdf