Jeśli mam być szczera to miesiąc do końca RWK wyszedł przypadkiem, taryfę zmieniałam dla 10GB zostańwdomu
liczyłam że może się uda odebrać jeszcze raz po przejściu z Plusha do Plusa, nie udało się a 5 zeta poszło... 

Moderator: Moderatorzy
Na starterze jest podana ważność 6GB (na kartonie, w którym zapakowany jest starter).
Na kartonie mojego pierwszego startera (lipiec 2019) Nowego Plusha, obok rozradowanego miśka i tytułu "Na starterze otrzymujesz" w dymku napisali "6GB za frii na 15 dni" a na kolorowym plastiku z SIMką "#bezkonsekwencji" i "Plush na kartę"bobo4831009343 pisze: ↑11 lip 2020, 11:39Jak długo jest ważne 6 gb na starterze plusa bo w aplikacji nie mam ważności gb ? Tyko ważnośc konta ?
kodem *121# czy tam *136# powinno pokazać jak długo jest ważne gb.bobo4831009343 pisze: ↑11 lip 2020, 11:39Jak długo jest ważne 6 gb na starterze plusa bo w aplikacji nie mam ważności gb ? Tyko ważnośc konta ?
Nikt nie odpowiedział na moje pytanie więc odpowiem sobie samasdaf pisze: ↑11 lip 2020, 09:49Na karcie Plush miałem aktywne (w kolejności od najdłużej do najkrócej ważnego): Pakiet 60GB na wakacje, pakiet 6GB extra i Giga po doładowaniu. Niestety z "Giga po doładowaniu" nie skorzystałem bo pierwsze ubywało z "6GB extra". Czy wiecie z którego będzie ubywało najpierw jeśli będą aktywne tylko "Giga po doładowaniu" i "60GB na wakacje"?