Witam. Potrzebuję internetu mobilnego na kartę do smartfona. Internet będzie potrzebny do korzystania z nawigacji google maps, Geo Trackera GPS, czasami sprawdzenia jakiejś informacji w internecie i może okazyjnego obejrzenia czegoś na youtubie. Tak więc nie zależy mi na jakiejś ogromnej ilości GB, ale na tym żeby cena była jak najniższa, żeby okres na wykorzystanie transferu był jak najdłuższy, dobry zasięg i niezawodność. Do tej pory korzystałem z bezpłatnego Aero2, ale pokłady mojej cierpliwości do tego badziewia szybko topnieją (stąd też to ostatnie wymaganie
), więc postanowiłem przerzucić się na coś sensowniejszego.
Przejrzałem sobie oferty operatorów WYMODEROWANO i zdaje się, że najbardziej z tego wszystkiego odpowiadałaby mi oferta Orange z podstawowym pakietem netu na 30 dni (1GB za 5 zł na 30 dni). Ale chciałem też zasięgnąć Waszej opinii. Co moglibyście mi polecić?

Przejrzałem sobie oferty operatorów WYMODEROWANO i zdaje się, że najbardziej z tego wszystkiego odpowiadałaby mi oferta Orange z podstawowym pakietem netu na 30 dni (1GB za 5 zł na 30 dni). Ale chciałem też zasięgnąć Waszej opinii. Co moglibyście mi polecić?
Ostatnio zmieniony 07 cze 2020, 13:20 przez Remington, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Linki od nowych użytkowników nie są mile widziane