• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1096809  autor: Kano
 07 cze 2020, 13:15
Witam. Potrzebuję internetu mobilnego na kartę do smartfona. Internet będzie potrzebny do korzystania z nawigacji google maps, Geo Trackera GPS, czasami sprawdzenia jakiejś informacji w internecie i może okazyjnego obejrzenia czegoś na youtubie. Tak więc nie zależy mi na jakiejś ogromnej ilości GB, ale na tym żeby cena była jak najniższa, żeby okres na wykorzystanie transferu był jak najdłuższy, dobry zasięg i niezawodność. Do tej pory korzystałem z bezpłatnego Aero2, ale pokłady mojej cierpliwości do tego badziewia szybko topnieją (stąd też to ostatnie wymaganie ;)), więc postanowiłem przerzucić się na coś sensowniejszego.
Przejrzałem sobie oferty operatorów WYMODEROWANO i zdaje się, że najbardziej z tego wszystkiego odpowiadałaby mi oferta Orange z podstawowym pakietem netu na 30 dni (1GB za 5 zł na 30 dni). Ale chciałem też zasięgnąć Waszej opinii. Co moglibyście mi polecić?
Ostatnio zmieniony 07 cze 2020, 13:20 przez Remington, łącznie zmieniany 2 razy. Powód: Linki od nowych użytkowników nie są mile widziane
 #1096813  autor: Remington
 07 cze 2020, 13:52
Kano pisze:
07 cze 2020, 13:15
odpowiadałaby mi oferta Orange z podstawowym pakietem netu na 30 dni (1GB za 5 zł na 30 dni).

W Plusie można mieć za te same 5 zł 3GB, a w Plushu nawet 5 GB. Orange wymaga zasilania min. 50 zł/3mies. lub wykupienia RWK za 29 zł (zapewne są to jeszcze ostatnie dni możliwości wykupienia go za 0-3 zł).
 #1096818  autor: Kano
 07 cze 2020, 15:30
24bis24 pisze:może ten post zaciekawi:
viewtopic.php?f=81&t=130434
Niezłe rozwiązanie. Nie musiałbym też kupować dodatkowego startera, bo już jestem w play.
Remington pisze: W Plusie można mieć za te same 5 zł 3GB, a w Plushu nawet 5 GB. Orange wymaga zasilania min. 50 zł/3mies. lub wykupienia RWK za 29 zł (zapewne są to jeszcze ostatnie dni możliwości wykupienia go za 0-3 zł).
A czy mógłbyś mi napisać których konkretnie ofert to dotyczy? Szukałem informacji na stronach operatorów (właściwie to chyba jeden operator ;)), ale w obydwu przypadkach napisane jest, że doładowanie za 5 zł starcza tylko na 5 dni.
 #1096836  autor: TomLee
 07 cze 2020, 19:32
W obu tych taryfach można włączyć przez aplikację plusonline pakiet 6 GB extra za darmo. Ważne 30 dni. Pakiet jest na 30 dni i można go włączyć wielokrotnie