Ale Ty czepialski jesteś gościu!

Tylko po co to i komu???

Ale Ty czepialski jesteś gościu!
Zbierałam GB "w kilku rzutach", na początku maja i w ostatnich dniach promocji. Data ważności wskazuje 25.06. (RWK) jak mi za kilka dni skasują GB zebrane na początku maja zgłoszę się do Ciebie z reklamacją
Jakie nabite wcześniej nie znikają? Ja nabijałam wcześniej (na początku maja) i później
A więc pisałeś o ważności pozornej do 25.06. I poprawiałeś kogoś kto napisał, że każdy GB jest ważny 30dni. TomLee pomylił się o jeden dzień a Ty wprowadziłeś w błąd wszystkich, którzy zebrali GB na początku maja "dodając" im wirtualne 3 tygodnie ważności. Bez komentarza
Gwoli ścisłości,
Karlos20 pisze: ↑31 maja 2020, 13:05I jeszcze jedno: czemu promo nie działała na taryfach Internet Na Kartę 1/5/9/19/50 - czyli przy każdym co trzecim kliknięciu w aplikację nie przyznawało 1GB? Rozumiem, że usługi "bez limitu danych" wykluczały korzystanie z promocji, ale bez niej net nie był przyznawany. Dlaczego? Bo GB byłyby ważne tak jak ważność konta głównego? Bo przedłużałbym GB nawet do roku czasu w INK50? Te zagranie jest oburzające.
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.