• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #108361  autor: jogoan4
 24 wrz 2006, 12:15
:smt010 MAM PROBLEM, KUPILAM KABELEK DO PRZESYLANIA DANYCH Z KOMORKI NA PC.. I WSZYTSKI BYLOBY DOBRZE GDYBY NIE MOJ KOMPUTER :smt011 WIDZI MOJA V300 ALE CHE ODEMNIE JAKIS STEROWNIKóW, CZY KTOS WIE O CO CHODZI I MOGłBY MI POMOC?? CZY JEST MI TAKZE POTRZEBNY JAKIS PROGRAM DO PRZESYLANIA DANYCH?? Z GORY DZIęKUJE ZA ODPOWIEDZ.. :)

Edit: Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów//Przemek
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2006, 12:22 przez jogoan4, łącznie zmieniany 1 raz.

jonastka

#108365  autor: Knight_Rider
 24 wrz 2006, 12:19
Musisz mieć sterowniki do kabla i program do przesyłania danych.

#108368  autor: Przemek
 24 wrz 2006, 12:23
Musisz mieć sterowniki do kabla, za pomocą którego chcesz przesyłać dane. Do tego jeszcze program, najlepszy to Motorola Phone Tools.
 #108372  autor: jogoan4
 24 wrz 2006, 12:30
ale kabel mam zainstalowany... ze sterownikami.. a moj komp mam sytem xp w menazdzeze urzadzen pokazuje mi jak motka jest podlaczona taki zolty znak zapytania i mowi ze nie mam sterownikow do motorola v300 :? ja juz nic z tego nie rozumiem...

jonastka

#108375  autor: Przemek
 24 wrz 2006, 12:32
Spróbuj zainstalować ten program Motorola Phone Tools i tam wszystko ustawić.
 #109608  autor: jogoan4
 28 wrz 2006, 08:43
:smt010 zainstalowalm program mobile PhoneTools, pc go widzi ale dalj jako urzadzenie bez sterownikow, wlanczam program podlanczam kabel i jest wyszukiwanie po kilku minutach pokauzje sie na pulpicie telefonik i na wywietlaczu jest napisane ze te4lefon nie zostal odnelazeiony lub cos w tym stylu... jestem slaba z anglieskiego... zna moze ktos stronke jak krok po kroku sie z tym porglramem obuchodzic :cry: lub moze ktos wie jak innaczej mi pomoc?? :(

jonastka

#112185  autor: pmp
 07 paź 2006, 22:23
Witam.
Zrob tak: odistaluj wszystko co zaisnstalowalas itp. podlaczysz kabelek, podlacz telefon, gdzy system go wykryje, niech automatycznie zainstaluje sterowniki, (telefon zostanie wykryty jako USB modem) potem zaisntaluj M.P.T. i juz pierwszym razem po uruchomieniu (jezli tlefon jest dobrze podlaczonu. tzn kabel jest w porzadklu) powinno skonfiguropwac telefon, pozniej bedzie laczyc sie dobrze
Jezeli masz jakies oprogramowanie do kabla, nie instaluj go, potrzebujesz tylko Mobile Phone Tools:)

ANIMAL!!!