Czy przedłuża skutecznie uzbierane wcześniej gb?
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Ciekawostka... A próbowaliście #ZostaćwDomu zmieniając datę systemową w telefonie... Polecam.
jest błąd w tytule wątku 

ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
hehehe przestańce
Szkoda, ze w Redbull Mobile nie dają
OdNowa to średnia opcja, bo nie ma lejka, jak wykorzystam...

Odnowa to dobra oferta o ile jedzie się na samych pakietach i pustym koncie, ewentualnie zostawiając na nim 1 zł by mieć darmo w sieci.
Mi w Odnowa ostatnio obsługa dała 20zł na konto główne, bo nie chciało im sie naprawić błędu z wyświetlaniem nazwy sieci z poprzedniej taryfy

Hmm tylko po co? Kup za te 20 zł pakiety i będziesz mieć minutę po 15 gr, sms po 5 gr, ewentualnie net 1GB za 5 zł. Bonusowy net schodzi zazwyczaj pierwszy, w tej promocji chyba też.
Już nieważne. Popsuł mi się baner zostań w domu. Wyświetla się komunikat: nie można załadować danych. Konsekwencja zabawy w zmianę daty i klikanie. Do 19 czerwca mogłem, potem już to się stało 

Spróbuj:marcin19883 pisze: ↑22 maja 2020, 07:44Popsuł mi się baner zostań w domu. Wyświetla się komunikat: nie można załadować danych.
1. Wyczyścić dane aplikacji
2. Jeśli powyższe nie pomoże, odinstaluj aplikację i zainstaluj ponownie.
Nic z tego kolego. Konsultanci mają to gdzieś

``Pakiety możesz aktywować w Aplikacji w okresie od 28.04.2020 do 28.05.2020 r. i korzystać z nich:
b) dla ofert na kartę i MIX przez 30 dni od daty aktywacji.``
regulamin w punkcie b) mija się z prawdą
(piszę o karcie)
b) dla ofert na kartę i MIX przez 30 dni od daty aktywacji.``
regulamin w punkcie b) mija się z prawdą

(piszę o karcie)
Dlaczego mija się z prawdą? Coś Ci zabrali? Ja jeszcze nie sprawdzałem 

Zabrali komuś zostań w domu? Bo ja dalej mam.
W Play RWK skumulowane z tej promocji GB ważne są do 25 czerwca, a w Play OdNowa nie maja podanego terminu ważności.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. 

Zabrali 

Nabite a niewykorzystane w odNowie zaczynają znikać po 1GB, podobnie w FPnK, notabene w tej drugiej taryfie płatne pakiety schodzili przed bonusowymi - słowem: psu na budę 'promocja' 

A w RWK?
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
Czy znikają? Tak, zgodnie z regulaminem, co 3 dni szanowny play będzie kasował po 1GB przyznanym w ramach promocji

Trzeba więc korzystać. Każdy 1gb jest ważny 30 dni