Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
To został TM ze swoimi nonsensownymi ograniczeniami dla prepaidmarcin19883 pisze: ↑15 kwie 2020, 14:14AKTUALIZACJA
Play Next - działa Volte, Vilte i wifi calling. Czyli jest komplet usług jak w Playu głównym.
Usługi wymagają ręcznej aktywacji na czacie. Telefon Redmi 6.![]()
Mylisz się. EVS SWB to tryb superwideband, z wysoką jakością i pasmem przenoszenia do 20kHz. EVS WB to zwykły tryb wideband, tak jak w zwykłym kodeku AMR WB z pasmem do 7kHz.
Tak, dobrze pamiętasz, korzystam ze stacji na Witosa, więc tej samej, tylko, sektory skierowane na południowy-zachód. To oczywiście spore osiedle i może akurat miałem pecha przy kilku połączeniach. Jakość połączenia do osoby z innego miasta była na tyle zła że wówczas sprawdziłem połączenia między telefonami w domu i sytuacja była taka jak opisałem. Dla pewności sprawdzałem kolejnego dnia (w podobnej wczesnopopołudniowej porze) i zadecydowałem o ogólnodomowym uruchomieniu VoWiFikozien70 pisze: ↑16 kwie 2020, 11:57@muddy - a to ciekawe. Najprawdopodobniej tak - duże lokalne obciążenie. A może lokalna awaria? Swoją drogą od połowy marca jestem w Krakowie (Łużycka/Kordiana), korzystam ze stacji przy Witosa, cały czas mam WB w VoLTE. To chyba po sąsiedzku?Z której stacji korzystasz?