3, 5 i 20 GB trafia do jednego worka.
No i wybrał, właśnie dotarło 5GB z podarowania, plus dzisiejsze 20GB a wszystko ważne do poniedziałku

No i wybrał, właśnie dotarło 5GB z podarowania, plus dzisiejsze 20GB a wszystko ważne do poniedziałku
Niestety nie przedłuża.jarekt pisze: Czy 20GB przedłużyło skutecznie 3GB i/lub 5GB dla obdarowanych będę wiedział jutro/pojutrze
Wychodzi mi, że z takiego, który kończy się (wg wewnętrznych, oryginalnych dat) najwcześniej.
Tylko dlaczego mieliby wydłużać do 31dni skoro wg regulaminu powinno być 30dni? Ja wcześniej miałam przepisowe 30dni, wczoraj dorzucili mi ten dodatkowy dzień, chyba żebym nie była gorsza niż 24bis24, który chwalił się że ma 31jarekt pisze: ↑23 lut 2020, 13:09@biala1991[/b], już kilka razy odnosiliśmy wrażenie, że od niedawna oni czytają co my tu piszemy na forum o TM i natychmiast reagują (dawniej tego nie było, takiego wrażenia, na 100%).
Może przeczytali ten post z innego tematu viewtopic.php?f=22&t=90758&start=735#p1090524
i profilaktycznie wydłużyli ważność o 1 dzień aby nie było tych szopek?
Ja tam widzę ciągle coś dziwnego. Ale daty to akurat tak szczegółowo nie obserwuję.biala1991 pisze: Nie zauważyliście nic dziwnego z ważnością konta na swoich kartach?
Wyjaśniło się
24bis24 może i to sprefabrykował albo może mieć w zanadrzu nowy regulamin