Jeśli chodzi o samo miasto to z mojej perspektywy to przebywam głównie na wschodzie i południu miasta.
Południe:
Wszystkie sieci ok, ale z Plusem są pewne problemy w budynkach. Zasięg spada drastycznie, internet staje się nieużywalny. Jak są akurat Juwenalia na Politechnice to voice potrafi siąść mocno. Raczej brałbym coś z pozostałych 3.
Wschód:
Znowu w większości jest ok, ale z tego co wiem to po tej stronie są z kolei problemy z prędkością T-mobile. Raczej modernizacji od czasu jak miałem tam numer za bardzo nie robili. Ogólnie Play i Plus w tej okolicy działa najlepiej, ze wskazaniem na plusa, na którym powyżej 50mbps da się wyciągnąć.
Ogólne uwagi co do Rzeszowa: Plus potrafi mieć dziwne dziury w zasięgu LTE, i bardzo łatwo spada do 3G, a dodatkowo raczej nie inwestuje w pikokomórki jak reszta. Np. w Galerii Rzeszów to jedzie na LTE900 i tam tak ok 10mbps to max. Najpewniejszymi opcjami w samym mieście dla mnie są Play i Orange.
A teraz reszta:
Odcinek A4 w kierunku Małopolski:
Plus ma dziury w LTE, ale zawsze "coś" ma.
Orange (i T-mobile pewnie też) mają porządne pokrycie.
Play praktycznie ma dość dobre pokrycie, jest chyba jedno miejsce gdzie spada do 3G, niestety w okolicach Dębicy jak wypadnie ze swojego zasięgu to może na T-Mobile zostać.
Droga krajowa 19 (w kierunku Słowacji), wszyscy mają dobre pokrycie z tego co widziałem (Play się poprawił).
Wspomniane okolice Błażowej to lokalizacje mocno Plusowe. Przejeżdżając tamtędy to inni mają słabe 3G, na granicy zasięgu podczas gdy Plus jest ok.
Krosno - W zależności od miejsca Plus może mieć bardzo wysokie transfery, ale może też być na granicy zasięgu. Większość lokacji w mieście wydaje mi się na korzyść Plusa, ale Orange też nie działa najgorzej. Z Playem jedynie miałem problemy jak mi się na roaming wbijał w budynkach.
Zachód brzozowskiego, - pokrycie LTE jest podobne, ale w miejscach ze słabym zasięgiem, z reguły jeszcze jest zasięg GSM900 Plusa, który czasami jest ostatnią deską ratunku. Powiedziałbym że T-Mobile to nr. 2.
Wschód krośnieńskiego - zależy mocniej od konkretnej miejscowości. Też bym raczej postawił że Plus najmocniej sieje, ale z Orange też źle nie było. Tutaj Play ostatnio się dostawił z nadajnikami w nowych miejscach, więc zasięg ma "inny" niż reszta, na pewno chętniej się rozbudowuje w samych miejscowościach (i ma protesty

)
Co nie wybierzesz, nie będzie tragedii, aczkolwiek na wioskach w południową stronę założyłbym że Plus jest najlepszą opcją (aczkolwiek nie na tyle dobrą żebym w nim sam został). W samym Rzeszowie to raczej Orange/Play działają najrówniej.