- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Formuła Play na Kartę
Premia na konto bonusowe w wysokości 15% od doładowania w aplikacji Play24 (na blika) jest od dawna. Czy tu macie na myśli 50% na konto główne?
@GaduAirowiec, tak: viewtopic.php?f=76&t=129713
Podsumowując: trwają obecnie 3 promocje na dodatkowe złotówki za doładowanie:
1. Najnowsza promo: 50% (maksymalnie 20zł) na Konto Główne za doładowanie apką i płatność Google Pay.
2. Stara promo: 15% dodatkowych PromoZŁ (bez ograniczeń) za doładowanie minimum 25zł poprzez apkę lub bodajże doladowania.play.pl.
3. Stara promo: 15% lub 30% (PnKLT) dodatkowych PromoZŁ za doładowanie minimum 5zł poprzez apkę (nie działa obecnie po wybraniu płatności Google Pay, a więc wyklucza się z promo 1.).
No i ewentualnie jeszcze promocje typu "Program doładowań" np. w PnKLT (ale podobno przestały działać - ja osobiście tego nie testowałem ostatnio).
Podsumowując: trwają obecnie 3 promocje na dodatkowe złotówki za doładowanie:
1. Najnowsza promo: 50% (maksymalnie 20zł) na Konto Główne za doładowanie apką i płatność Google Pay.
2. Stara promo: 15% dodatkowych PromoZŁ (bez ograniczeń) za doładowanie minimum 25zł poprzez apkę lub bodajże doladowania.play.pl.
3. Stara promo: 15% lub 30% (PnKLT) dodatkowych PromoZŁ za doładowanie minimum 5zł poprzez apkę (nie działa obecnie po wybraniu płatności Google Pay, a więc wyklucza się z promo 1.).
No i ewentualnie jeszcze promocje typu "Program doładowań" np. w PnKLT (ale podobno przestały działać - ja osobiście tego nie testowałem ostatnio).
Cześć!
Rzadko ostatnio zaglądam na forum, proszę o wyrozumiałość, jeśli zapytam o banał
Średnio mi się chce czytać cały wątek.
Opiekuję się kilkoma numerami w Formule Play na Kartę, co 4 tyg. doładowuję za piątaka w aplikacji i kupuję jakiś pakiet danych. Wiadomo, o co chodzi.
Są to GB, które nabiłem chyba w grudniu 2017 jeśli dobrze pamiętam.
Czy dalej można jakoś tanio (wtedy kody z nakrętek za grosze na allegro) nabić GB?
Na niektórych numerach jest pełno GB a na niektórych często brakuje i włączam 8 GB za 20 zł.
Pozdrawiam
Rzadko ostatnio zaglądam na forum, proszę o wyrozumiałość, jeśli zapytam o banał

Opiekuję się kilkoma numerami w Formule Play na Kartę, co 4 tyg. doładowuję za piątaka w aplikacji i kupuję jakiś pakiet danych. Wiadomo, o co chodzi.
Są to GB, które nabiłem chyba w grudniu 2017 jeśli dobrze pamiętam.
Czy dalej można jakoś tanio (wtedy kody z nakrętek za grosze na allegro) nabić GB?
Na niektórych numerach jest pełno GB a na niektórych często brakuje i włączam 8 GB za 20 zł.
Pozdrawiam
Nie ma obecnie promocji na pakiety netu, a jeśli coś się pojawia to jest tak zrobione że mimo przedłużenia i tak przepadną. Play od jakiegoś czasu tak ma.
Te nowe pakiety w apce mobilnej przepadają również.
Jedyny sposób na nazbieranie GB to wykupowanie tych starszych pakietów, które były kiedyś, one się bez problemu sumują i przedłużają ale są mniej opłacalne.
To były te z 600MB za 5zł, 2gb za 9zł i 6gb za 20zł + wersja cykliczna z dodatkowymi MB/GB.
Te nowe pakiety w apce mobilnej przepadają również.
Jedyny sposób na nazbieranie GB to wykupowanie tych starszych pakietów, które były kiedyś, one się bez problemu sumują i przedłużają ale są mniej opłacalne.
To były te z 600MB za 5zł, 2gb za 9zł i 6gb za 20zł + wersja cykliczna z dodatkowymi MB/GB.
Dzięki za odp.
Nie ma, to trudno.
Jaka apka mobilna? Play24? Zacząłem ją używać, bo pakiety by się nie przedłużały przez przeglądarkę, a przynajmniej tak mówili.
Nie do końca zrozumiałem. Ja kupuję przez aplikację Play24 1 GB za 5 zł oraz 8 GB za 20 zł i przedłuża się wszystko, czasem kupuję te pakiety na przemian. Na jednym numerze jest ponad 60 GB, to muszą być te stare sprzed dwóch lat.
Nie ma, to trudno.
Jaka apka mobilna? Play24? Zacząłem ją używać, bo pakiety by się nie przedłużały przez przeglądarkę, a przynajmniej tak mówili.
Nie do końca zrozumiałem. Ja kupuję przez aplikację Play24 1 GB za 5 zł oraz 8 GB za 20 zł i przedłuża się wszystko, czasem kupuję te pakiety na przemian. Na jednym numerze jest ponad 60 GB, to muszą być te stare sprzed dwóch lat.
Są pakiety stare i nowe.
W aplikacji mobilnej play24 masz nowe pakiety, które przepadają, a logując się na kompie masz w play24 stare pakiety.
Że ci przedłuża wszystko kupując nowe pakiety to jeśli rzeczywiście tak jest to tylko datę wydłuża bo czy wykorzystasz czy nie to te 1gb i tak przepadnie. Nic się nie sumuje.
Stare pakiety się przedłużają i sumują.
W aplikacji mobilnej play24 masz nowe pakiety, które przepadają, a logując się na kompie masz w play24 stare pakiety.
Że ci przedłuża wszystko kupując nowe pakiety to jeśli rzeczywiście tak jest to tylko datę wydłuża bo czy wykorzystasz czy nie to te 1gb i tak przepadnie. Nic się nie sumuje.
Stare pakiety się przedłużają i sumują.
Kończy mi się promocja 20 GB /200 zł na 2 miesiące. Taryfa PnkStart .Pozostały złotówki i GB , czy obecnie w jakiś sposób można to przedłużyć ?
złotówki tak
GB nie
było wielokrotnie opisane jak przedłużyć
GB nie
było wielokrotnie opisane jak przedłużyć
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Czy ktoś przedłużał promo w PnK Start ?
Mam nr któremu skończył się BzP w RedBull - jakieś 2 tyg. temu. Sądziłem, że nie da się przedłużać tego pakietu zł z przeniesienia, a teraz już nie wiem - różnie tu piszecie. Zmigrowałem do FPnK i włączyłem BONUS NA START 100zł Konto jest nadal ważne jak wcześniej, czyli rok od przeniesienia do RedBull, a złotówki 30 dni. Zdziwiło mnie, żeRWK pozostała, bo to był bonus za przeniesienie, a w regulaminie tej promocji jest, że zmiana oferty dezaktywuje BzP. Poza tym przez *111# widzę dostępne pakiety netu 1 i 3 GB, a na play24 ich nie ma. Nigdzie nie ma też 10za5 choć czytam, że tego używacie. Nic nie kumam z tego Playa.
To w końcu, jak to jest - czy zmiana oferty Play na Kartę Start na inną np. FPnK przed upływem 60 dni od aktywacji BzP dezaktywuje Bzp (zł, GB, RWK)? I czy w ogóle da się przedłużyć pakiet zł i RWK z BzP? Bo GB to jak rozumiem definitywnie nie.
To w końcu, jak to jest - czy zmiana oferty Play na Kartę Start na inną np. FPnK przed upływem 60 dni od aktywacji BzP dezaktywuje Bzp (zł, GB, RWK)? I czy w ogóle da się przedłużyć pakiet zł i RWK z BzP? Bo GB to jak rozumiem definitywnie nie.
Roczna ważność konta to ci się raczej zrobiła nie po zmianie taryfy na play tylko po włączeniu bonusu na start (ten bonus daje też rwk) już w taryfie playowej.
Pakiet 10za5 można włączyć tylko kodem *111*81*1#, nie aktywujesz go przez play24. Jeśli go włączysz kodem to dopiero wtedy będzie widoczny w play24 jako aktywny,
Pakiet 10za5 można włączyć tylko kodem *111*81*1#, nie aktywujesz go przez play24. Jeśli go włączysz kodem to dopiero wtedy będzie widoczny w play24 jako aktywny,
Na pewno nie. Ponieważ jest do 14.11.20, czyli rok od momentu przeniesienia numeru do RBulla.bolek2004 pisze:Roczna ważność konta to ci się raczej zrobiła nie po zmianie taryfy na play tylko po włączeniu bonusu na start (ten bonus daje też rwk) już w taryfie playowej.
Bonusowe złotówki na rozmowy i SMS'y same przedłużyły się do 30.04.2020r. Ostatnio przedłużałem na początku marca i teraz 4 kwietnia miałem znów przedłużyć. Nie wiem czy to błąd w wyświetlaniu, czy naprawdę termin ważności się przedłużył. Taryfa RWK i włączony pakiet promocyjnego internetu 3 x 10GB.
Może ten pakiet Ci przedłuża złotówki.
Tylko się cieszyć
Tylko się cieszyć

@Ken, nie, ten pakiet nie robi takich cudów. Robi inne, ale akurat nie takie.
@matjas12, to m.in. dlatego, że ten numer jest zarejestrowany na seniora. Zgadłem, że na seniora?
@matjas12, to m.in. dlatego, że ten numer jest zarejestrowany na seniora. Zgadłem, że na seniora?
*111*948*1# dodatkowe złotówki wchodzi na starych nr Play formuła na kartę
@jarekt, to m.in. dlatego, że ten numer jest zarejestrowany na seniora. Zgadłem, że na seniora?
Jest rocznikowym seniorem, tzn. do skończenia 65 lat brakuje jeszcze kilka miesięcy. W tej Promocji dla seniorów jest mowa o przedłużeniu ważności konta do końca czerwca, a tu jest do końca kwietnia i to jest subkonto Pakiet Promocyjnych Złotówek.
Jest rocznikowym seniorem, tzn. do skończenia 65 lat brakuje jeszcze kilka miesięcy. W tej Promocji dla seniorów jest mowa o przedłużeniu ważności konta do końca czerwca, a tu jest do końca kwietnia i to jest subkonto Pakiet Promocyjnych Złotówek.