Witam wszystkich,
Posiadam Nokię 6230i z kartą MMC+ 1 GB Kingstona w środku na sofcie 3.70, wyprodukowaną na Węgrzech. Wszystko chodziło bez problemów, ale... Ustawiłem jako dzwonek utwór mp3 umieszczony na karcie. Nie obcianałem go, gdyż wyszedłem z założenia że jak się ma 1 GB to po co
. Problem jest następujący: gdy ktoś do mnie dzwoni, telefon albo w ogóle nie wydaje z siebie dźwięku (chociaż na ekranie normalnie pojawia się informacja o połączeniu) albo przerywa. Kiedy wejdę do odtwarzacza mp3 w telefonie i chce normalnie posłuchać tego samego pliku, wszystko jest ok. Próbowałem ustawiać różne utwory, ale jest to samo. Czy to wina karty czy softu? Może karte należy sformatować na kompie a potem w telefonie, jak czytałem o tym w którymś poście?
Dzięki za wszelkie pomysły.
Pzdr
Posiadam Nokię 6230i z kartą MMC+ 1 GB Kingstona w środku na sofcie 3.70, wyprodukowaną na Węgrzech. Wszystko chodziło bez problemów, ale... Ustawiłem jako dzwonek utwór mp3 umieszczony na karcie. Nie obcianałem go, gdyż wyszedłem z założenia że jak się ma 1 GB to po co

Dzięki za wszelkie pomysły.
Pzdr