Skorzystałam i 3zł jestem do przodu 
Ten potwierdzony test to rozumiem chodzi o opcję tygodniową? Oby się nie okazało, że inaczej to działa w wersji na 365dni

Dokładnie to samo myślę. Na stronie Orange podaje jedno a z regulaminu wynika co innego, w każdej chwili mogą to naprawić . Po tym co zrobili z RWK i Grunwaldem, nagłą zmianą kolejności rozliczania GB, kompletnie straciłam zaufanie do tego operatora. A tu w grę wchodziłaby nie żadna zmiana tylko dostosowanie działania systemu do wersji regulaminowejRemington pisze: ↑24 sie 2019, 13:03Karlos20 pisze: ↑24 sie 2019, 11:34Na stronie Orange piszą:
Możesz przedłużyć ważność bonusowych gigabajtów dowolną ilość razy.
Zakupione dni zostaną dodane do aktualnej daty ważności bonusowych środków.
Myślę, że ta sytuacja jest jasna. Masz środki GB z zasileń ważne np. do 24.08.2020. Za 30 zł z konta głównego wbijasz kod *101*365# i środki przedłużają się o kolejny rok, czyli do sierpnia 2021. Proste.
Jasna by była gdyby regulamin nie mówił inaczej niż strona. Dobrze, że test to potwierdził i wersja korzystniejsza nadal obowiązuje.

Ten potwierdzony test to rozumiem chodzi o opcję tygodniową? Oby się nie okazało, że inaczej to działa w wersji na 365dni