A czy kiedykolwiek GB z doładowań i pakietów były na wspólnym koncie?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Moderator: Moderatorzy
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mam pytanie dotyczące przedłużenia ważności gigabajtów z bonusów za doładowanie: czy przedłużenie o rok działa nadal korzystniej niż w regulaminie, tzn. okresy przedłużeń sumują się?
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
Sumuje się data z doładowania i płatne 30 zł RWK.unnameduser pisze: ↑23 sie 2019, 22:08Mam pytanie dotyczące przedłużenia ważności gigabajtów z bonusów za doładowanie: czy przedłużenie o rok działa nadal korzystniej niż w regulaminie, tzn. okresy przedłużeń sumują się?
przykład, doładuj, 50 zł = 93 dni + RWK kod *101*365# = 365 dni.
sylwekZolkusza pisze: ↑23 sie 2019, 22:55Sumuje się data z doładowania i płatne 30 zł RWK.unnameduser pisze: ↑23 sie 2019, 22:08Mam pytanie dotyczące przedłużenia ważności gigabajtów z bonusów za doładowanie: czy przedłużenie o rok działa nadal korzystniej niż w regulaminie, tzn. okresy przedłużeń sumują się?
przykład, doładuj, 50 zł = 93 dni + RWK kod *101*365# = 365 dni.
Tzn. że dwukrotne włączenie RWK za 30zł już nie działa (nie wydłuży ważności o dwa lata)? Czy nie piszesz o tym, bo nie jesteś pewny czy na obecną chwilę jest to aktualne?
Właśnie to co pisze biała1991 chciałem zrobić - ale nie wiem czy jest jeszcze sens
Mam jeszcze pół roku ważności, a chciałem zrobić 1,5 a nie tylko 365 dni.

LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
sylwekZolkusza pisze: ↑23 sie 2019, 22:55przykład, doładuj, 50 zł = 93 dni + RWK kod *101*365# = 365 dni.
Przykład jest sprzeczny z tym co ma potwierdzać. Jeśli się sumuje, to powinno być 458 dni.
Miesiąc temu działało. Doładowałem za 50 zł + wykupiłem 2xRWK i mam ważne do 24.10.21.
Dzięki @asdaf tylko nie wiem czy coś się nie zmieniło, bo Orange niedawno trochę mieszał w systemie w związku z likwidacją taryfy Yes
Ja doładowałam 2 razy po 30zł, włączyłam RWK do 2020r. i idąc za ciosem chciałabym przedłużyć do 2021
Jeśli ktoś ma informację z tego miesiąca to proszę o potwierdzenie

Ja doładowałam 2 razy po 30zł, włączyłam RWK do 2020r. i idąc za ciosem chciałabym przedłużyć do 2021

Na stronie Orange piszą:
Możesz przedłużyć ważność bonusowych gigabajtów dowolną ilość razy.
Zakupione dni zostaną dodane do aktualnej daty ważności bonusowych środków.
Myślę, że ta sytuacja jest jasna. Masz środki GB z zasileń ważne np. do 24.08.2020. Za 30 zł z konta głównego wbijasz kod *101*365# i środki przedłużają się o kolejny rok, czyli do sierpnia 2021. Proste.
Myślę, że ta sytuacja jest jasna. Masz środki GB z zasileń ważne np. do 24.08.2020. Za 30 zł z konta głównego wbijasz kod *101*365# i środki przedłużają się o kolejny rok, czyli do sierpnia 2021. Proste.
Piszesz (@sylwekZolkusza też) o przedłużaniu ważności typu doładowanie + RWK a mnie i @unnameduser chodzi o przedłużenie ważności na zasadzie RWK+RWK. Byłoby głupio wydać 2x30zł i nadal mieć ważność tylko na rok

Mi kiedyś konsultant powiedział, że wydłuży i będzie 2 lata. Tak samo pytałem o pakiet 1TB neta. Osobiście nie wierzę konsultantom. Jednak poczekałbym rok i pod koniec jeszcze raz uruchomił

Płatne RWK możny sprawdzić za 3 zł x 2 kodem *101*7#. dowiemy się, czy jeszcze można sumować rwk. przed chwilą sumowało się.
Kto się boi straty, nie ogląda zysku.
Kto się boi straty, nie ogląda zysku.
@sylwekZolkusza
Na koncie mam dokładnie 30zł, musiałabym specjalnie doładowywać
Wakacyjna promocja 2x więcej internetu przypomina mi sytuację z Grunwaldem, który został wprowadzony na krótko przed likwidacją darmowego RWK 
Na koncie mam dokładnie 30zł, musiałabym specjalnie doładowywać

Pod warunkiem, że za rok RWK na GB nadal będzie w oferciemarcin19883 pisze: ↑24 sie 2019, 12:06Mi kiedyś konsultant powiedział, że wydłuży i będzie 2 lata. Tak samo pytałem o pakiet 1TB neta. Osobiście nie wierzę konsultantom. Jednak poczekałbym rok i pod koniec jeszcze raz uruchomił![]()

Karlos20 pisze: ↑24 sie 2019, 11:34Na stronie Orange piszą:
Jasna by była gdyby regulamin nie mówił inaczej niż strona. Dobrze, że test to potwierdził i wersja korzystniejsza nadal obowiązuje.
Trzeba też wiedzieć, że płatne przedłużenie GB (nie mylić z RWK za 3 zł lub za 0 zł) wydłuża też ważność konta głównego, wiadomo, bez okresu aktywnego, nie wykorzystamy GB z doładowań - ma się rozumieć.