Stacja bazowa PLAY na ul. Huby Moraskie w Poznaniu (wysoki metalowy słup P4) po rozbudowie o LTE800/LTE2600 i do 4-sektorów, jedna antena jest brązowa, po 3 anteny na sektor:

Moderator: Moderatorzy
No i faktycznie, już jest OK. Także trochę cyrku z tego byłoDziękuję za dokładny opis sprawy. Przepraszam za wydłużony czas realizacji zgłoszenia. Zarejestrowaliśmy na Pana numerze błąd sieciowy, uniemożliwiający aktualizację zmian wprowadzonych przez poprzednią konsultantkę. Obecnie usterka została już naprawiona; na Pana numerze jest całkowicie wyłączony dostęp do sieci w roamingu krajowym. Bardzo Pana przepraszam za zaistniałą sytuację.
Mnie zawsze dziwiły wpisy osób o rzekomej niemożności wyłączenia RK. W ciągu ostatnich kilku lat przez moje ręce przewinęło się pewnie z kilkanaście kart Playa i wielokrotnie wyłączałem (czasem również włączałem) na nich RK - jeden telefon i dosłownie za paręnaście minut było po sprawie. Ostatni raz robiłem tak z 2-3 tygodnie temu. Ani razu nie miałem z tym problemu, a gdybym miał pisać jakieś zgłoszenia i czekać tygodniami, odechciałoby mi się całej zabawy.
Tylko w centrum, poza wszystko działa. Na północy Poznania ostatnio korzystałem z roamingu Plusa. U siebie w domu przy granicy wyłączenia mam na sztywno T-Mobile i działa bez przeszkód.