Ok. Jest tak jak mówisz.
Odkopałem poprzednie wątki i teraz już wiem jak to działa. A terminal nie pokazuje wszystkiego i jest rzeczywiście oszukiwany. Reasumując. Bardzo się cieszę. Mam do dyspozycji 600m od domu maszt z radiolinią 495Mb/s o bloku 56Mhz chyba jak się nie myle i 2048Qam. Mam wszystkie pasma jakie oferuje play. Jest 5Mhz na L800 a wprzyszłości może będzie 10Mhz po sferii, jest L2600, którego wcześniej nie było, jest 10Mhz na L2100 i 5Mhz na U2100, 15Mhz na 1800 jest chyba rzeczywiście teraz jako Common BCCH i DCS jest ukryty z tymi 6 cioma kanałami a na LTE dynamiczne 12,6, co do U900 nadal mam problem gdyż terminal pokazuje za każdym razem coś innego, raz 4,4 ; raz 4.0 a innym razem 4.2 ale być może jest jak @kozien70. pisze 3,8Mhz na UMTS a reszta na EGSM z dynamicznym przydzielaniem a terminal jest być może oszukiwany. Dzięki @kozien
Cieszy bardzo L2600. Mało tego. Wcześniej wszystko działało w QAM64, teraz w końcu leci w QAM256 natomiast L2600 leci w MIMO4x4. Reszte nie wiem. Wieczorem się wybiore pod maszt i zrobie speedtesty. Jest jeszcze podwójny zaciesz z rozbudowy menu serwisowego razem z 9 Pie w LGkach i możliwości dowolnej konfiguracji pasm. Jedynym ograniczeniem jest w V30 snapek 835 i możliwość agregacji poszczególnych pasm.

Cieszy bardzo L2600. Mało tego. Wcześniej wszystko działało w QAM64, teraz w końcu leci w QAM256 natomiast L2600 leci w MIMO4x4. Reszte nie wiem. Wieczorem się wybiore pod maszt i zrobie speedtesty. Jest jeszcze podwójny zaciesz z rozbudowy menu serwisowego razem z 9 Pie w LGkach i możliwości dowolnej konfiguracji pasm. Jedynym ograniczeniem jest w V30 snapek 835 i możliwość agregacji poszczególnych pasm.