iphoneski pisze: ↑12 lip 2019, 09:22
@spotify Twoi znajomi to zawsze i wszędzie mają problemy i nigdzie nie ma zasięgu, wszędzie RK...
A może odbije piłkę i napisze, ze Ty nie masz nigdy problemu w Play, zawsze LTE i zasięg i po całej Polsce możesz bez RK, nie masz awarii nigdy w Play, nigdy internet w Play nie muli i nie ma mrożenia sesji . Z Volte tez bez problemu i jakość połączeń taka fantastyczna, ze lepszy dźwięk niż na wysokiej klasy kinie domowym, nawet z Dolby Atmos
Tu na forum Play ma zawsze zasięg, nigdy nie ma awarii, żadnych problemów i konfiguracja najlepsza na świecie itd

i tylko w W3 są problemy....
A sam widzisz po moich wpisach ze staram się być obiektywny i czasami grubo potrafię skrytykować nawet TMobile czy całe N! (już kilka razy np N! skrytykowałem za konfiguracje)
Nie jestem fanbojem jedynej słusznej sieci
Wiec wracając do wpisu wyżej
Napisałem co się dzieje ostatnio i jakie dostaje sygnały odnośnie Play. Może to problemu z Volte? Nie wiem
I nikt nie wie z jakich to przyczyn
Nie napisałem ze Play tylko tak działa cały czas, tylko ze w ostatnich dniach
W P4 tez się zdarzają awarie wbrew temu co można tu wyczytać, ze to jedyna bezawaryjna sieć
A broń Boże napisz coś złego na P4....
EDIT
Rozpoczęta rozmowa godz. 16.03 węzeł Matarnia na obwodnicy i skończona na wysokości Chwarzna w Gdyni. Rozpoczęta na VOLTE, skończona na 3G. Żadnych problemów z TM