Pawrzes pisze: ↑24 cze 2019, 01:28
@Athator, dzięki za dane

Cóż, doliny mają wszędzie gorzej jeśli chodzi o sygnały drogą radiową...
Co ciekawe, nieopodal
Nowego Dworu, 10km dalej, sygnał porównywalny co w Sidrze.
Pawrzes pisze: ↑24 cze 2019, 01:28
Jeśli chodzi o E-GSM to że względów techniczno-logistyczno-czasowo-wakacyjnych temat na inny termin...
Nie no, spoko! I tak robisz tytaniczną robotę aktualizując tę
naszą bazę!
tomi81 pisze: ↑24 cze 2019, 08:24
Pływałem po zbiorniku, więc co do Jałówki się nie wypowiem

. Sektor na południe faktycznie świeci na Siemianówkę, więc i w Starym Dworze jest spoko z zasięgiem/transferami. Bondary/Nowa Łuka to już trochę gorszy temat - to, że tam da się złapać resztki sygnału to jedno, gorzej z jego używalnością (speedtest się nie odpalił, strony też nie chciały się ładować) - położenie/zalesienie robi swoje (zapewne sektor jest skierowany na drogę do Jałówki, przez co w/w miejsca są pomiędzy sektorami).
Jak nic znów nie pomieniali, to teoretycznie świeci właśnie na Bondary...
Zgodnie z polityką „granica to lawa”™, na oko, to wygląda w ten deseń:
Więc teoretycznie powinno być słychać, ale dolina i lasek nie pomagają. Jak nie podbiją sygnału kiepacha, bo coś czuję że raczej marne szanse na stację w Siemianówce przed 2022r.
W Zaleszanach to pewnie LTE900 na pełnej mocy z MTS BY w romaningu
No nic, fajnie że kolejna stacja
tomi81 pisze: ↑24 cze 2019, 08:24
BTW. Jadąc z Michałowa do Białegostoku, przez Żednię także łapiemy L800 z Sofipola, tyle, że jego używalność jest także żadna.
Powinno zrzucić do U900, jak mnie niejednokrotnie
na drugim końcu Puszczy Knyszyńskiej.
Ta stacja to ewenement na skalę podlaskiego. Jak wcześniej donosiłem, udało się
złapać i użyć L1800 z 23km, jak również, właśnie te U900 w różnych dziwnych miejscach w PK.
Pijo pisze:Kurier Podlaski:
- WSK4425, Jeńki, gm.Sokoły - w budowie. Wieza stoi, na szczycie są już anteny i moduły radiowe od Eryka.
Elegancko!
Nie wiesz, Sokoły dalej nieczynne?