Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Ja mam to na odwrótCKR - Centrum Kompleksowej Rehabilitacji, Konstancin-Jeziorna. Na zewnątrz słaby lub szczątkowy sygnał L800. U900 jest z nieco mocniejszym sygnałem.
Wejście do budynku, koniec sygnału własnego i zaczyna się jazda -> RK. Przez chwilę LTE Orange a po chwili 3G TMobile.
Póki co nie zanosi się na nowe stacje w uzdrowiskowej strefie A (przepisy). Będzie cały czas kibel z sygnałem wewnątrz. Na zewnątrz mogą się starać by doświetlać stacjami wokół. O ile zaczną je w końcu stawiać. Zostało nieco ponad 2,5 roku a jakoś nie zanosi się póki co na te nowe stacje. Procedura administracyjne min z 2 lata (?) to chyba czas by je rozpocząć?
Kryniczanin pisze:Poszli po łatwości - stacja jest 20m za strefą A:-)
areksz pisze:nowe BTSy :
Tarczyn mazowieckie przy drodze s7 widoczny z trasy. Chyba jest to p4 charakterystyczne maksymalne wywieszenie anten-brak sygnału jeszcze.
Władysławów leży maszt kratownica na ziemi do montażu, woj.łódzkie pow.Rawa Mazowiecka
U mnie N próbuje od roku coś postawić w strefie A, ale z tego co wiem ciężko i raczej szykują manewr Play czyli tym razem 25m za strefą AA to spryciarze. Jakoś na terenie mojego uzdrowiska póki co im się to nie udaje.
Ja od siebie dodam, że stacja Brańsk już dwa razy była wyłączana na kilka godzin, z czego ostatnio we wtorek. Zapchana strasznie. Play informuje, że stacja ma mieć uruchomione pozostałe pasma w połowie roku. Dziwnie długo im to zajmuje, okoliczne stacje mają na start po 3 pasma.
Potwierdzam - to będzie PIA3312. Wieża przynajmniej z 50 m.
Widzisz - tyle ciekawych rzeczy się działo gdy mnie akurat nie było... Zresztą, pokonanie
Zapewne chodzi o maszt GSM-R, który stoi tam znacznie dłużej niż pół roku
W miejscowości Wiosna pewnie nic nie zauważyłeś, bo prawdopodobnie nic z tej miejscówki nie wyjdzie. Tutaj wrzucę mapkę od Witka, chyba nikt się nie obrazi, że to zrobię :Mixiorek pisze: ↑12 kwie 2019, 18:12W miejscowości Wiosna, gmina Radoszyce wieża Play jeszcze nie stoi i nie zauważyłem z daleka by coś się zaczęło dziać. Mocno potrzebna lokalizacja. Od tego miejsca cała DK74 do Sulejowa to jedna wielka, czarna dziura w stacjach Play. A to tak z 3-4 stacje. Szczególnie, że tą trasę przecina CMK.
Wydaje mi się, że anteny były już w poniedziałek. Dziś. ok. 19 stacja była offline.