Po prostu jadą ogniem i nie biorą jeńców

Czy ktoś pamięta od kiedy Play stosuje load balancing? (miesiąc i rok)
@Pawrzes
Czy masz jakieś wtyki i możesz napisać kiedy ta stacja ruszy z budową? (Bojano woj. pomorskie powiat Wejherowski)
http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniosek ... 8cf18e889/
Na razie nie widze w pozwoleniach UKE oraz na miejscu nawet kamień węgielny nie wbity
Oraz czy coś wiesz na temat tej stacji? (Gdynia Wiczlino ul. Śliska)
http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniosek ... a1166eea7/
Projekt upadł a wniosku nowego nawet w okolicy nie widzę....
Mnie zastanawia dlaczego Play nie uzupełnia swojego zasięgu o pewne punkty strategiczne. Na Oksywiu wielki maszt Emitela a na nim Plus i N! - Play brak (do pokrycia teren Obłuża)
Obłuże - komin OPEC - jest Plus i N! - brak Play (do pokrycia Obłuże i Pogórze Dolne)
Brakuje jeszcze stacji w kierunku Kosakowa - nawet dowiesić się do stacji N! (TMobile) na Pogórzu ul Wiejska - fajny obiekt z dobrym zasięgiem i widokiem, który mógłby sygnałem Play dużo pokryć, zwłaszcza w kierunku Kosakowa gdzie nowe osiedla a Play jest tak słaby, że wpadasz w RK w mieszkaniach)
W centrum Gdyni w kierunku Działek Leśnych - przydałaby się kolejna stacja bo tam ich brak (niby na Warszawskiej jest na bloku ale azymuty nie pokrywają tego terenu)
Brak jakieś dodatkowej stacji aby uzupełnić tereny na Leszczynkach w okolicy Szkoły Chłodniczej - N! i Plus mają również słaby ale te dwie kreski LTE jest a w Play na granicy zasięgu LTE z ledwo docierającym only L800 (tam powstało osiedle i w mieszkaniach bieda z sygnałem Play)
To są moim zdaniem najważniejsze miejsca w Gdyni do uzupełnienia.
Jeszcze po jednej stacji w Małym Kacku i Wielkim Kacku, jedna w Redłowie, jedna na Witominie, jedna w okolicach kortów tenisowych (Polanka Redłowska i okolice), 5-7 w ścisłym centrum i 2-3 w innych rejonach (np Hutnicza w kierunku Rumi) i Play ma komplet zasięgu oraz pojemność w Gdyni (i może się obyć bez RK).
EDIT
@p2225
Dzięki. To by wyjaśniało pewną moją zagwostkę