Mam parę pytań odnośnie C3310...
Kupiłam go na Allegro za 240 zł (wiem, wiem, mea culpa...). Dostałam kabelek USB, ale bez płytki ze sterownikami. Znalazłam jakieś w necie i o dziwo program zadziałał i wszystko wyglądało ok. Jednak nagle tel zaczął się wyłaczać w trakcie przesyłania tapet i dzwonków, program się wiesza i mimo instalowania wcześniejszych wersji programu (LG Contents Bank) sprzęt nadal odmawia posłuszeństwa... Nie wiem, jakiej firmy jest ten kabelek, myślałam z początku, że Foof, ale niestety.... Jest do niego łudząco podobny.
Kolejny problem... Czy to, że tel się wiesza, często nie reaguje gdy chcę przeglądnąć zdjęcia w albumie, nie zmienia rozdzielczości zdjęć, które chcę wykonać, oraz ich jakości, świadczy o tym, że soft się sypie? A jeśli tak, mogę prosić o informacje, jakie kabelki i programy są potrzebne, by samemu zmienić softa?
Czytałam gdzieś, że można usunąć z wyświetlacza napis "Miłego dnia" w Orange, jednak potrzebny jest do tego kod PIN2... Czy ktoś wie więcej?? Komuś się to udało???
Jeszcze jedno pytanko... Czy jest taka możliwość, by zgrać z tego tel SMSy tak, jak robiłam to z Nokii 3310 programem Oxygen? By zapisać treść SMsów na dysku komputera? jak narazie nie mogę znaleźć żadnego programu, który działałby tak samo jak Oxygen i sprawdzał się na LG... Jeśli jednak nie ma takiej możliwości, czy jest opcja w LG, by SMSy zapisywały się na karcie SIM, a nie (jak jest domyślnie) w pamięci telefonu?? Bardzo mi zależy na SMSach, dlatego proszę o odpowiedź...
Przepraszam za tyle pytań, ale jestem (bardzo) niedoświadczonym użytkownikiem tego telefonu...
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc...