iphoneski pisze: ↑29 lis 2018, 18:48
Pewnie już ma jakieś ostrzeżenie bo ostatnio spuścił lekko z tonu, wcześniej co post napisał zgłaszałem do moderacji i zwykle wylatywały.
Uwielbiam takie plotki. Jak nie zgadzam się z kimś to od razu mam dostać ostrzeżenie?
Dla Twojej informacji nie mam i nie miałem.
Obecnie żaden pracownik sieci P4 nie jest moderatorem.
Ponadto - nie mam ostatnio czasu na udzielanie się i nawet dobrze. Jak człowiek zrobi sobie przerwę i poczyta to wszystko z dystansu to nawet nie mam ochoty na pisanie. Więc o moje ostrzeżenia się nie martw.
@Pawrzes
Nie przeglądałem zdjęć bo wymiękłem na Twoim stwierdzeniu, że inne sieci blokują budowę sieci P4. Tak, wynajmują Januszy aby protestowali
Masz wybujałą fantazję.
Nie mam co za dostać bana, ostrzeżenia itd bo się nie mijam z prawdą. Nie płaci mi żaden operator, nie jestem pracownikiem żadnej sieci jak Ty, nie wybielam żadnej z sieci, krytykuje wszystkie sieci za swoje błędy i działanie.
Tobie ktoś pisze, że Playa stacje to jakaś bieda bez drabinki i bez zabezpieczeń a Ty odwracasz kota ogonem i bronisz swojego operatora (np ostatni wypadek na stacji P4).
Ktoś wskazuje, że Play działa źle albo ma mniej stacji (11 tys N! a niecałe 7 tys stacji P4 czyli różnica 4tys stacji nie jest tylko na łąkach i polach ale przede wszystkim w miastach) to Ty wyskakujesz z jakimś Radomiem lub innym miastem ważnym tyle co zeszłoroczny śnieg. Gdzieś Play nie działa dobrze to Ty na wspak, że w innej lokalizacji działa bardzo dobrze (a kogo obchodzi inna lokalizacja jak z tej której chce ktoś korzystać akurat nie działa)?
Czy ktos na tym forum widział jakiś speedtest Play Twojego autorstwa, gdzie Play niedomaga? NIE!!! Zawsze pokazujesz sieć inną od P4, gdzie niedomaga i dla kontrastu jaki to Play jest świetny w tej lokalizacji.
I tak można sypać przykładami, gdzie zamiast przyjąć na klatę obecne ułomności sieci P4 to na siłę bronisz i jeszcze wymyślasz jakieś historię rodem z baśni Andersena.
Na pewno są lokalizacje, gdzieś Play działa najlepiej. Na pewno są miejsca, gdzie Play nie kiśnie a W3 zapchane. Nikt tego nie neguje. Ale w skali kraju to o wiele wiele więcej miejsc jest gdzie P4 w stosunku do skansenu Plus (jak to ta sieć jest nazywana na forum) a tym bardziej do N! nie ma nawet podejścia.
Oczywiście się budują ale te zapowiedzi świetnej sieci Play słyszymy od lat od samego Play, ich fanbojów, wyznawców co mają u nich SIM a nadal są z tyłu. Niech najpierw wybudują własną sieć, pozbędą się RK to będziemy mogli porównywać. A NI czy Plus również nie śpią i poprawiają swoją sieć o dodatkowe częstotliwości czy stacje bazowe.
Sam hipokryto zniszczyłeś to forum zaśmiecając je kłamstwami, bzdurami i innymi wypocinami o porażającej głupocie..
Dla Twojej wiadomości, nigdzie nie pomyliłem się i moje wpisy bolą tylko tych wielbiących sieć P4. Bo prawda najmocniej boli. Więc spójrz na siebie i swoje kłamstwa oraz wybujałą fantazję bo "Play jest najlepszy teraz a zaraz będzie na takim poziomie, że nikt nie doskoczy

"
Nikt z nas nie jest do końca obiektywny bo każdy nawet po trochu sympatyzuje z siecią w której ma kartę SIM. Ale kilku użytkowników na forum (nie będę wymieniał, bo oni wiedzą o kogo chodzi) mając nawet w danej sieci numer potrafią skrytykować swojego operatora. I za to im chwała, w przeciwieństwie do Ciebie. No ale jak można skrytykować swojego pracodawcę?
Idź i nie wracaj tu więcej

Połowa płaczków tutaj już dawno na taki tekst napisałaby skargę do adminów czy moderatorów za obrażanie.
Mam to gdzieś. Nie jestem konfidentem. Szkoda, że nie ma takiej emotki, bo pokazałbym Ci środkowy palec. W każdym razie z zaślepionym fanbojem a tym bardziej pracownikiem, nie mam zamiaru prowadzić rozmowy. ponieważ to jak kopanie z koniem.
Adios