• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1057362  autor: trifek
 27 lis 2018, 11:25
Witam serdecznie.
Chcę zmigrować (zmienić plan taryfowy) z Nju na kartę na Orangę na kartę.
Z tego co się orientuję, to muszę wysłać SMS o treści: FREE lub YES na nr 601.
Koszt SMS wynosi 20gr.

Zmieniam NJU na Orange ze względu na większą ilość internetu i niższą cenę. W ciągu ostatnich 3 miesięcy wysłałem 1 MMSa.

Która taryfa będzie dla mnie lepsza: FREE czy YES?
Chcę skorzystać z tej oferty: https://www.orange.pl/view/oferta-na-ka ... owy-klient
 #1057365  autor: bobiwr
 27 lis 2018, 11:56
Wystarczy zajrzeć do
"Regulamin usługi cyklicznej „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” obowiązuje od dnia 11 października 2018 r."
i wyczytać w treści
Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”, zwana dalej „Usługą”, to cykliczna usługa promocyjna dostępna dla Abonentów taryf Orange YES, Orange POP, Orange ONE, Orange SMART na kartę, Nowe Orange GO, Orange Free na kartę..."
 #1057367  autor: trifek
 27 lis 2018, 12:07
tak, wiem o tym :) Dlatego pytam która taryfa będzie lepsza pod ten pakiet za 25 zł (FREE lub YES) :) Yes ma tańsze MMSy tak? FREE dodatkowe GB? Czy jak aktywuje ten pakiet, to bez różnicy którą taryfę będę miał?
 #1057436  autor: sylwekZolkusza
 27 lis 2018, 19:55
trifek pisze:
27 lis 2018, 17:15
Dziękuję za informację.
Czyli reasumując, doładowując konto co 29 dni za 25 zł otrzymam 15GB internetu z "pakietu" + 15GB z oferty Orange Free? Tak to działa?
Tak jest, tak działa,
Usługa działa 31 dni, może lepiej doładować 50 zł co 62 dni, pamiętając o tym żeby doładować w przeddzień odnowionej usługi, przykład usługa odnawia się 29 doładować trzeba 28.
Kod sprawdzający stan usługi *115*1#