• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #105109  autor: ignuś
 13 wrz 2006, 14:30
Witam. Mam mały dylemat odnośnie tych telefonów- nie wiem wiem który wybrać. Licze na to że mi pomorzecie. Z góry dzięki!!!

#105136  autor: sopek44
 13 wrz 2006, 15:58
siema! ja bym wybrał motke, k700i przy tej motce się chowa. motka ma slot na karty pamięci, 2 głośniczki to Ci powinno wystarczyć

#105146  autor: Przemek
 13 wrz 2006, 16:48
Motka przewyższa SE prawie pod każdym względem. Posiada karty pamięci (co przy mp3 jest bardzo ważne) do tego 2 głośniczki, a więc słuchać muzyczki będzie teraz przyjemniejsze. Motka lepsza :-)

#105152  autor: Spaider
 13 wrz 2006, 17:49
Jeszcze k700i ma gorszy dzoj.

#105184  autor: Pb
 13 wrz 2006, 19:31
Zdecydowanie lepsza jest motka e398.Z normalnym softem to nic specjalnego ale z softem od E1 to k700 doslownie wymieka.jak juz wspomniano wczesniej motka ta posiada slot kart pamieci,stereofoniczny glosnik,a pozatym lepszy dzoj i moim zdaniem ladniej wyglada.A i jeszcze podobno po zmianie softu wyswietlacz ma 262 tys.kol. zamiast 65 tys. tak wiec k700 sie chowa:) ale ztymi kolorami to pewny nie jestem

#105227  autor: Przemek
 13 wrz 2006, 21:12
Z tymi kolorami to raczej namieszałeś, soft od E1 powoduje, że masz możliwość np. nagrywania dłuższych filmików.

#105231  autor: sopek44
 13 wrz 2006, 21:16
soft od e1 powoduje że masz możliwość WOGULE nagrywania filmików. przeceirz zwykła motka e398 nie może nagrywac filmików

#105273  autor: Osk92
 13 wrz 2006, 22:43
sopek44 pisze:soft od e1 powoduje że masz możliwość WOGULE nagrywania filmików. przeceirz zwykła motka e398 nie może nagrywac filmików
Dwa błędy w jednym, a właściwie dwóch wyrazach :| Jeszcze je podkreśliłeś...

Poza tym to Moto :) Karty pamięci, dość rozbudowany odtwarzacz i wady: styki od ładowarki się psują, wyświetlacz brzydki- wypalają się piksele, a oprócz tego jest mocno widać i powolność... bija chyba wszystko na głowę :twisted:
Gdyby K700 miał powiększaną pamięć... gdybanie zostawmy gdybaczom :P

#105280  autor: orB
 13 wrz 2006, 23:04
Osk92 pisze:wady: styki od ładowarki się psują
A joy w k700? :twisted: Dokładnie, ten model ma jeszcze stary typ gniazdka.
Osk92 pisze:wyświetlacz brzydki- wypalają się piksele
Chyba większej bzdury nie słyszałem(czytałem) jak żyję...
Osk92 pisze:powolność...
E398@E1 jest znacznie szybszy od zwykłego E398, ale i tak nie jest jakaś rakieta :D dlatego jej nie kupiłem, tylko znacznie poprawiony odpowiednik ;-)

#105299  autor: szulzykk
 14 wrz 2006, 08:44
Jak dla mnie to E1 powinien byc Twoim wyborem !! :twisted: K700i jest stary :| Tak jak inni pisali przewaga Motki nad SE jest olbrzymia wiec nie warto dluzej sie zastanawiac :wink:

n6230i.prv.pl back in action !!

#105304  autor: Irek
 14 wrz 2006, 09:14
Na moje oko SE K700i ma bardziej wyraźny wyświetlacz niż Motorola. Z drugiej strony E398 ma chyba zdecydowanie lepszy dźwięk jeśli chodzi o odtwarzanie mp3ek. Do tego nalezy jeszcze dodać slot na karty pamięci. I dlatego też Motorola ma swoistą przewagę pod tym względem nad SE.

"And one more thing..."

#105366  autor: Osk92
 14 wrz 2006, 15:59
orB pisze:
Osk92 pisze:
Osk92 pisze:wyświetlacz brzydki- wypalają się piksele
Chyba większej bzdury nie słyszałem(czytałem) jak żyję...
Osk92 pisze:powolność...
E398@E1 jest znacznie szybszy od zwykłego E398, ale i tak nie jest jakaś rakieta :D dlatego jej nie kupiłem, tylko znacznie poprawiony odpowiednik ;-)
Więc... no przykro mi ale wyświetlacz to ona ma kiepski...
A szybkości po raz kolejny nie chce mi się komentować- żenada :|