• Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #71526  autor: KROKODYL
 03 maja 2006, 12:10
Jak wgrać do D600e mp3? bo nie mam blututha ani karty pamieci? a jak podłaczam kabel USB to wyswietla sie ze nie widzi telefonu aleprzy podłączeniu telefonu słychać dźwięk. wiec rozpoznaje telefon ale nie da sie nic przetranbsmitowac do pamieci telefonu. program z plyty CD nie widzi tego połaczenia.
Czy moze cos w telefonie powinienem ustawic aby pobrac MP3?

[edit] możesz spokojnie pisać bez włączonego capslocka.następnym razem warn [edit]
Ostatnio zmieniony 03 maja 2006, 18:26 przez KROKODYL, łącznie zmieniany 2 razy.

#71743  autor: Neutrine Ray
 04 maja 2006, 16:07
Zainstaluj oprogramowanie z plytki ktora miales dolaczona wraz z aparatem. Zainstaluj sterowniki do telefonu oraz PC Studio (oba z plyty)

Sprawdz czy po podlaczeniu phona windows wypluwa komunikat o znalezieniu nowego urzadzenia. Jesli tak to idz do menagera urzadzen, znajdz podlaczony sprzet (z zoltym znakiem zapytania jesli nie ma sterowonikow) i kliknij praym i wybierz "aktualizuj sterownik"

#71940  autor: Gela
 05 maja 2006, 19:43
Sproboj tak (bo mi tez na poczatku nie wykrywalo phona:
Włącz SAMSUNG PC Studio > File > Connection > USB kliknij > Connect
Mi pomoglo ;)

#72093  autor: KROKODYL
 06 maja 2006, 17:17
dzieki, chodziło o pogrzebanie w panelu sterowania i zainstalowaniu sterowników do Usb Driver :D
Macie moze jakies fajne dodatki to tego telefonu?

#105028  autor: QóBa
 12 wrz 2006, 22:29
Krokodyl mam ten sam problem, o jakie sterowniki do USB chodzi?

Pozdr.

#105319  autor: Neutrine Ray
 14 wrz 2006, 10:59
QóBa pisze:Krokodyl mam ten sam problem, o jakie sterowniki do USB chodzi?

Pozdr.
Jest kilka rodzajow sterownikow, ktore lepiej lub gorzej radza sobie z kablami, dodatkowo pomaga zainstalowanie w systemie dodatkowych bibliotek. Wszystko do pobrania tam gdzie zawsze :]

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#115779  autor: bullitt
 21 paź 2006, 21:31
hej!
neutrine ray skad sciagnac te sterowniki i biblioteki bo nei mam pojecia a tez nie wykrywa mi telefonu nawet nie pojawia sie chmurka ze cos podlaczylem to kompa.nie wiem co zrobic.
help:)