• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #104518  autor: owieczka
 10 wrz 2006, 21:08
mam C81 od dwoch dni i jedno mi sie nie podoba Jakosc zdjec ktore przychodza na tel MMS sa zlej jakosci Czy mozna cos z tym zrobic :( Pomozcie
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2006, 21:30 przez owieczka, łącznie zmieniany 1 raz.

#104521  autor: Spaider
 10 wrz 2006, 21:09
MMS ma ograniczenie co do wielkosci, pozatym pamietaj ze to jest telefon.
 #104534  autor: Kaczy
 10 wrz 2006, 21:33
owieczka pisze:mam C81 od dwoch dni i jedno mi sie nie podoba Jakosc zdjec ktore przychodza na tel MMS sa zlej jakosci Czy mozna cos z tym zrobic :( Pomozcie

Po 1. nazywaj sensownie tematy :evil: :evil:

Po drugie- nie rozumiem trochę Twojego problemu. Z tego co udało mi się zrozumieć w tym zbitku słów, w którym brak jest jakiegokolwiek znaku interpunkcji, to chodzi Ci o to, że dostajesz słabe zdjęcia poprzez MMS.

Jeśli o to w tym czymś co napisałaś chodzi to z problemem zwróć się do osoby, od której dostajesz MMS`a, aby przysyłała Ci zdjęcia lepszej jakości.
Ograniczenie MMS`a to ok. ~50 kB, więc spokojnie da się wysłać takie zdjęcie, które będzie rewelacyjnie wyglądało na telefonie

...::: Made for loneliness :::...