Próbuję przejść z Play na Kartę Lubię To! do Fakt Mobile kodem, ale znowu pojawia mi się komunikat; "Niestety nie możesz skorzystać z tego kodu, sprawdź dlaczego na www.play.pl", trzeba próbować do oporu, czy po prostu nie ma takiej możliwości?
Dziwna rzecz mnie spotkała. Chciałem wyrzucić kartę z taryfą Fakt Mobile, więc oprócz pocięcia, postanowiłem standardowo zmienić taryfę, przez co ważność konta zawsze mi się skracała do 14 dni na połączenia wychodzące. Tymczasem system przepisał ważność konta, i tak po zmianie na Formułę Play na kartę mam ponad 10 miesięcy ważności na połączenia wychodzące
Jak przejde z Fakt gdzie mam waznosc do 19 maja do RBM Energy to bede miec nadal waznosc do 19 maja czy skroci sie? A jesli sie skroci to jaka mam wykonac migracje aby miec jak najdluzsza waznosc konta?
Znalazłem w szufladzie Play na Kartę Rok Ważności Konta chciałbym przejść do RBM na kartę aby wykorzystać środki na pakiet 100GB/30dni. Jest jeszcze taka możliwość przez Fakt.
Zalogowałem się do Play24 i mogę zmigrować tylko na Siema, Siema PL i Energy. Tam niestety nie skorzystam z internetu 100GB/30dni
Czy przeniesienie numeru lub zmiana taryfy na Fakt powoduje rozpoczęcie otrzymywania jakiegoś SPAMU SMS? Czytałem ich regulaminy i nie zauważyłem takich ostrzeżeń. W najbliższym czasie chce się do nich przenieść. Tu od razu prośba o update czy ten myk z inna sieć->Play->Fakt i otrzymanie bonusu 500 nadal działa?
Jeżeli coś pokręciłem to poprawcie
PnK RWK ----> RBME nie znam kodu ale przez Play24 da radę
RBME ----> FAKTM kodem *163*12#
FAKTM ----> RBM5 kodem *163#
środki na KG nie przepadną
z play nie od innego operatora do Fakt tak
jeśli najpierw przeniosłaś od innego operatora od Play i nie wykorzystałaś bonusu
później zmieniłaś na RBME, potem na Fakt to w Fakt powinno dać się włączyć bonus.