• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#103496  autor: Kaczy
 08 wrz 2006, 16:16
tofik777 pisze:a tez usłyszałem komentarz ze przez zabawe z symbianem tel mozna sobie zjeba* prawda?
Co masz na myśli pisząc te brzydkie słowo?

Przez symbiana można na pewno spowodować, że telefon nie będzie chciał się włączyć. Wtedy format i po sprawie.
Zaś jeśli chodzi o uszkodzenia fizyczne to jest na to mała szansa. No chyba, że napiszą jakiś program, który sam będzie podkręcał procka w nieskończoność i ten "eksploduje" :smt005 :smt005

...::: Made for loneliness :::...

#103528  autor: tofik777
 08 wrz 2006, 17:27
tez z tym telem mamy dylemat ;/ 6630 jakby miało 263tys kolorów to by było dobrze.. a cos w tych przedziałach cenowych co radzicie nie koniecznie z noki , motka v3x?

#103602  autor: sopek44
 08 wrz 2006, 20:13
sagem nie ma flesha,symbiana,radia,video

#103649  autor: tofik777
 08 wrz 2006, 22:16
ma video ma aparat 1.3 mega piksla, wyswieltacz 262tys a radia to nokie tez nie mają

#103724  autor: adiq1033
 09 wrz 2006, 09:32
Tofik777 symbian to coś pięknego,wspaniałego.Możesz wgrać sobie motyw,np. z Nokii n90,a te 65k kolorów nawet nie zauważysz :wink: W 6630 nie ma możliwość ustawienia tapety na cały ekran,telefon kupiony z Sim-lockiem na Orange,nie ma tego brzydkiego Menu Orange,które możemy zauważyć kupując Sagema Myx6-2,czy też Motorolę L6.Wielkim plusem jest też uruchomienie gier z Nokii N-Gage,np Tony Hawk 4,Asphalt Urban 2,Wormsy itp.(wszystkie w 3D)."Symbian to pasja",tymi słowami będziesz się kierował,kiedy kupisz ten telefon.Miałem bliskie doczynienia z tym telefonem,kumpel go ma,więc jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć,pisz na PW(nie mam gg).

#104865  autor: szulzykk
 12 wrz 2006, 14:20
tofik777 pisze:ma video ma aparat 1.3 mega piksla, wyswieltacz 262tys a radia to nokie tez nie mają
Moj brat ma ten telefon i jakos dziwny jest. Nie ma zbytniej roznicy w wyswietlaczu pomiedzy nim a moja 6230i. Ogolnie prezentuje sie ladnie ( szczegolnie w nocy gdy sie wlaczy podswietlenie :P ) a tak to telefon jak telefon. Zdecydowanie polecam 6630. Ja odliczam nieuchronnie do lutego a pozniej bede sie cieszyl mozliwosciami Symbiana w szczegolnosci ogladaniem rmvb czy dvixow na wykladzie czy wycieczce :-D

n6230i.prv.pl back in action !!