Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Ogólnie to drobnostki, tylko ciekawi mnie czy inni tak mają.spotify pisze:@marcin19883
Chciałbym abyś chociaż raz napisał, że jesteś zadowolony![]()
Od dwóch miesięcy masz tylko same problemy......
Zgadza się. Literówka, chodzi o Brzostowiec.areksz pisze:jeśli chodzi o Brzostowiec między Mogielnicą a Nowym Miastem nad Pilicą (bo jest też Brzustowiec też na tej samej trasie 728 ale bliżej Końskich...)
Jestem w tym rejonie tylko przelotem ale jeżeli dojdą kolejne stacji czyli np: Belsk Duży i Błędów (lub tuż obok w Małej Wsi to pewnie back up) to faktycznie Play będzie tutaj bardzo mocny. Nieco dalej są Pniewy, ma być stacja obok Machnatki.Play po postawieniu w tym rejonie BTSA jest królem...
Coś w tym może być. W Plusie czy N! nie loguje się od razu do LTE ale przez 2G/3G. W Play od razu do LTE. Na testach widziałem, że LTE sieje ile się da i ile fabryka dała więc pewnie mocno w Volte też będą uderzać. Ogólnie Play się staje siecią z największym naciskiem na LTE.marcin19883 pisze:PLAY ma mocniejsze LTE, za to słabsze 2G/3G. Inni mają słabsze LTE i mocniejsze 2G/3G. Każdy musi już sam wybrać co lepsze? Dla mnie raczej LTE jest przyszłościowe, więc wybrałem PLAYa.
Nie wszędzie to widać- DK74 od Sulejowa do Rudy Malenieckiej pustynia.Mixiorek pisze: W październiku odpalaliśmy nowy nadajnik co … 4 godziny #Play7000"
https://twitter.com/RzecznikPlay/status ... 5913397248
"Witold Tomaszewski
@WitekT
Takiego tempa nie miał żaden operator w Polsce. Przed Play jeszcze 2 lata tego rozpędu!"
https://twitter.com/WitekT/status/1059376083542384640
Będą musieli, bo w innym wypadku będą sytuacje, gdzie jest tylko LTE i ludzie się będą dziwić, że rozmowy nie ma, bo nie ma na co spaść.. Play powinien prowadzić do tego, żeby każdy dostępyn na rynku w Polsce telefon z voLTE działał w ich voLTE.spotify pisze: i ile fabryka dała więc pewnie mocno w Volte też będą uderzać.
Ja mam 5.173.*.*Ubinoob pisze:W Warszawie (prepaid) cały czas ląduje w 5.173.*.*