Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
Regulamin forum:PRZECZYTAJ UWAŻNIE:
1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..! 2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..! 3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..! Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz. 4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie. 5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
polecam ci samsunga x640. jest ma bardzo ładny desing i jest lekki (miałem okazje go trzymać i sie nim bawić) chociaż wspomniałeś że aparat ci niepotrzebny to ten tel go ma, ale według mnie aparat zawsze się przyda. można go kupić za 300-350 (używanego)
Siemens c35i - Alcatel ot311 - SE j210i - Siemens cx65 - Motorola e365 - SE k510i
X640 jest dobry ale nudny... poza aparatem nic ciekawego w nim nie znajdziesz, a możliwości ingerencji w soft takich jak np. w CF75 jest znikoma. Drugą moja propozycją jest Moto V235
tak jak Siemens na aparat VGA, zewnętrzny wyśw. (monochromatyczny), gprs i większą możliwość zabawy poprzez różne modyfikacje w oprogramowaniu
Odradzam Siemensa
Co do Samsunga X640, w sumie to jest taka biedna klapka, brak zewnętrznego wyświetlacza,
Na Twoim miejscu szukałbym LG C3310, przynajmniej ma ten zewn. wyświetlacz
ja bym wybral Samsunga X640, bardzo sympatyczny, biedny jak biedny ale w koncu ten teleofn mozna kupic za 300zl, co do zew wyswietlacza troche zastepuje go dioda ktora mruga inaczej np kiedy dostajesz sms
tel z klapką oczywiście że mój siemensi taka cenajak piszesz za 330ja chce mój sprzedać ładne wykonanie klapaka wyświetlacz obracany o 180 stopni aparat 1,3Mpx poprostu telefon godny zainteresowania nie jest zły bateraia nawet 4 dni potrafi trzymać przy prawie ciągłej zabawie aparatem lub innymi czynnościami typu sms lub halo:D polecam SF65
może nec e616?? karty pamięci do 128 mb bt lekka hmm co do wagi to tak średnio ale latarka ma świetną !! jest 3g duży wyświetlacz Polecam !!!
Jeśli Ci pomogłem kliknij na ,Pomógł'- koło przycisku 'Profil' Nie patrzę na ilość postów, tylko na ich jakość!!
Forum pomogło mi, ja pomagam forum.
Wejście Pumby do tematu=całkowity nokaut
Nec jest fajny, ale duży i to bardzo, a do tego mozna się na nim przejechać. Kumpel kupił, ale potem sie okazało, że były problemy z zasięgiem itd. Bujał sie pół roku zanim zaczął działać, ale teraz mogę powiedzieć, że fon jest naprawdę fajny