RBM to submarka Play (to ta sama sieć)

ale widać 50MbTymotek pisze:na jednej nie ma ważności konta i pakiet jest 50 GB
Ok. Teraz załapałem. Tak właśnie jest. Dzięki.jarekt pisze:Jak dodasz numer do Play24, a nie jest on aktywny, to tak to wygląda (nie ma dat).
Więc jeden numer już aktywowałeś, a drugi jeszcze nie.
To może jakaś podpowiedź, gdzie takowe "Są testowe/darmowe pakiety/usługi, w których są GB"jarekt pisze:Są. Są testowe/darmowe pakiety/usługi, w których są GB i można je wykorzystać np. do testów czy do czego tam ktoś potrzebuje. Ale to nie temat o pakietach GB.
1GB w RBM na Karte 5macqmacq pisze:To może jakaś podpowiedź, gdzie takowe "Są testowe/darmowe pakiety/usługi, w których są GB"jarekt pisze:Są. Są testowe/darmowe pakiety/usługi, w których są GB i można je wykorzystać np. do testów czy do czego tam ktoś potrzebuje. Ale to nie temat o pakietach GB.
KG tylko się przedłuży do 14 dni jak miałeś w poprzedniej taryfie KG < 14 dni.Andrzej311 pisze:Wczoraj zmieniłem taryfe na rbm5 i ważność konta nie przedłużyła się na 14 dni. Ktoś wie dlaczego? Czy play coś zmajstrował?
Oj chyba nie.. ja ostatnio mialem wazne Play na karte do 25 pazdziernika, a 23 przenioslem do Play Lubie to i teraz mam wazne do 7 listopada.adacomp pisze:KG tylko się przedłuży do 14 dni jak miałeś w poprzedniej taryfie KG < 14 dni.Andrzej311 pisze:Wczoraj zmieniłem taryfe na rbm5 i ważność konta nie przedłużyła się na 14 dni. Ktoś wie dlaczego? Czy play coś zmajstrował?
oj napewno takadbadbad pisze:Oj chyba nie..
chyba że dotyczy to jedynie taryfy RBM 524bis24 pisze:oj napewno takadbadbad pisze:Oj chyba nie..
Eee nie obrażaj Pan dobre? Bo ja do Pana miło a Pan do mnie nie miło...jarekt pisze:@adbadbad, weź się ogarnij pajacu.
Miałeś 23.10 konto ważne 2 dni (do 25.10) - sam to napisałeś.
Zmieniłeś taryfę 23.10 na inną, na PnKLT i ważność wydłużyła Ci się o 14 dni, do 07.11 - sam to napisałeś.
Ważność Ci się wydłużyła z 2 do 14 dni, a Ty piszesz, że się nie wydłuża.
Zastanów się chwilę i napisz co Ci umyka...
A daj Pan spokój..jarekt pisze:Czyli nie wiesz co Ci umyka?