Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Jarekt sory ale nie kumam. Chodzi mi o to czy FUNKCJONALNIE i OPŁATOWO ten starter to jest to samo co PiNK50. Innymi słowy chodzi mi o to czy ten rok ważności konta jest cały czas czy tylko jednorazowo i czy pakiet 100GB (czyli usługa miesiąc bez limitu na 30 dni) istnieje i jest tak samo za 45 zł co np. w PiNK19 lub w PiNK50.jarekt pisze:Masz m.in. RWK bez potrzeby migrowania do PInK50 (co i tak jest obecnie niemożliwe) i kupowania usługi za 50zł.
Da się włączyć darmowe WbL i NT kodami? Play24 leży, nie mogę dołączyć numeru. Próbowałam rozeznać się pod *111# ale nie mam pewności, czy czegoś innego nie aktywuję.jarekt pisze:@Dorotea, zużyj cały limit/pakiet/bonus, przy czym uważaj, bo nie ma lejka, żebyś sobie konta nie wyczyściła z kasy...
Tak jak pisałem, możesz najpierw włączyć darmowe WbL i NT i przetestować, a dopiero potem (np. po kilku dniach, po 1 weekendzie) wydać 45zł na IbL. Bo być może i tak będzie limit (czyli błąd systemu od 3 lat) więc zaoszczędzisz 45zł niepotrzebnie wydanych na IbL.