• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #102291  autor: Pb
 04 wrz 2006, 16:16
hi.niedługo mam zamiar wymienić telefon (oczywiście po sprzedaży mojego) a poniewaz mam odłożone niewiele to szukam fona jedynie do 140 zł.W grę wchodzą 2 telefony:

-Motorola c650/651
-Sagem myx6

Skłaniam sie ku motce (1.c650 to dobry i ładny.model 2.sprawdzona firma :)) ale co do tego drugiego mam pare pytan tzn.
1.czy dobrze sie pisze na nim smsy (dla mnie to b.wazne)
2.czy to prawda ze polifonia na nim brzmi badziewnie (ponoć 40-kanałowa ale czytałem ze słaba)
3.czy za 140 znajde go w dobrym stanie.

I jeszcze coś jak to w koncu jest z tym wgrywaniem kamery do c650?

#102294  autor: szczeka
 04 wrz 2006, 16:23
z tych dwoch wolalbym chyba c651 ;-) kolega mial i nie byla taka zla, a myx6 nie polecam, chociazby ze wzgledu na brak javy.

#102295  autor: Przemek
 04 wrz 2006, 16:26
Z tej dwójki też polecam Motkę. Po prostu zwykły telefon do dzwonienia, ale ja bym poszukał czegoś lepszego, za tę cenę myślę, że znajdziesz SE t610.

#102297  autor: szczeka
 04 wrz 2006, 16:30
t610 bylby lepszym wyborem, choc ma slabszy aparat (cif), ale ogolnie, jako telefon jest b.dobry.. wytrzymaly, wykonany z bardzo wysokiej jakosci materialow, wyswietlacz dosc przecietny (cstn), ale mimo wszystko polecam, tylko kompletny w db stanie moze kosztowac jakies 150-170zl..

#102298  autor: Grzechu_SE
 04 wrz 2006, 16:33
wiesz co miałem oba te telefony i szczerze mówiąc to bardziej motka mi sie podobała ale sagem miał lepszy wyświetlacz a zatem także lepsze foto ale co do obsługi to sagem odpada smsy jak sie pisze do sie płakać chce a pzy motce lepiej nieco mi szło choć ten dżoy mnie wkurwiał :twisted: a polifonia to szkoda gadać niby matka ma mp3 ale co to jest 1Mb pamięci.

Jednak i tak wołałbym tą motke ale funkcji kamery to tam nie ma i nie bedzie chociaż odtwarzacz ma bo miałem jakiś filmik kilku sek :-D :smt006

Grzechu

#102357  autor: Pb
 04 wrz 2006, 18:31
tak myslalem raczej bedzie motka jak tylko znajde kogos chetnego na moja c550 to qpuje c650 lub c651 zalezy co znajde a co do polifoni w myx6 to naprawde taka badziewna?

Pozatym chce motorole bo to dobra i sprawdzona firma.:)

[ Dodano: 2006-09-04, 19:13 ]
i jeszcze jedno pilne!:CZY W MOTOROLI C651 MOZNA USTAWIAC TAKIE SAME EFEKTY SWIETLNE JAK W C650??????

[ Dodano: 2006-09-08, 19:38 ]
A pozatym co z motorolka v220?czy jest dobra i czy kosztuje we wspomnianych granicach?