Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
orB pisze:Co do BS to jednak bym się powstrzymał z oceną![]()
Ale Sagem sam w sobie nie jest zły i żadna fuzja nie powinna tego stanu pogorszyć.
SE i Sony robiły dobre telefony to i fuzja dobra.
Czy cokolwiek jest w stanie pomóc Siemensowi nie jestem w stanie uwierzyć
ps. zaraz mnie fani Siemensa zjadą za ten tekst
No żebyś chciał wiedziećorB pisze:Co do BS to jednak bym się powstrzymał z oceną![]()
Ale Sagem sam w sobie nie jest zły i żadna fuzja nie powinna tego stanu pogorszyć.
SE i Sony robiły dobre telefony to i fuzja dobra.
Czy cokolwiek jest w stanie pomóc Siemensowi nie jestem w stanie uwierzyć
ps. zaraz mnie fani Siemensa zjadą za ten tekst
Niewiem o jakich literach mowisz, o tych na klawiszach? Bo jesli tak to sie z tym zgodze ze ma male litery. Ale to nie jest wada tylko poprostu tak jest. Sagem robi takie telefonu i koniec, a jak sie nie podoba to musisz kupic Nokie 3510kosaz pisze:SE BS i SB ciekawie zaczyna sioe dziac![]()
mialem sagemy kilka i uwazam ze nie za bardzo to sa fony do normalnego czlowieka ktory z fona nic nie chce tylko by siec trzymal i dzwonil o smsach nie mowiac bo ma male litery nawet te nowe sagemy ;/
Nowe patenty i technologie zawsze się przydadzą.Przemek pisze:Najbardziej dziwi mnie tutaj obecność Nokiipo co im taka inwestycja
Amerykański producent telefonów komórkowych, firma Motorola jest zainteresowana zawiązaniem spółki z Sagem Communication (SAFRAN Group), producenta z zakresie urządzeń mobilnych - napisał francuski dziennik Le Figaro.
Informację o planach przejęcia firmy Sagem miał ujawnić dziennikowi Ronald Garriques, główny menadżer odpowiadający w Motoroli za telefony komórkowe. Według Le Figaro zawiązanie spółki z francuską firmą może oznaczać, że Motorola w najbliższej przyszłości prawdopodobnie chce się skupić na produktach najtańszych, które cieszą się na rynku największą popularnością.