• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1011592  autor: lyncz8
 07 wrz 2018, 21:45
Nie mogę nigdzie znaleźć - ani na forum, ani poza nim - informacji, ale zauważyłem dziś, że w klikając w "stan konta" w Play24 oprócz dotychczasowych pozycji (Promocyjny Internet i Internet) pojawiła się nowa rubryka o dziwnej nazwie - Internet w sieci Play. Ktoś coś słyszał o tym?
 #1011852  autor: KC-KARLOS
 08 wrz 2018, 13:03
Jaką masz taryfę?

Edit: u mnie w abonamencie (SOLO STAN NIELIMITOWANY) i na kilku kartach prepaid też mam te saldo, może szykują promo z GB do wykorzystania na sieci własnej P4?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1011872  autor: darekka
 08 wrz 2018, 13:30
Informacje o tej nowej pozycji pojawiły się kilka dni temu ale skoro temat jest to podam w jakich taryfach jest widoczna:
-RBM energy
-RBM na kartę 5(DIL)
-Play OdNowa
-Play na Kartę Rok Ważności Konta

http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. :D
 #1011889  autor: KC-KARLOS
 08 wrz 2018, 13:41
U mnie w abonamencie też ta pozycja jest widoczna.
darekka pisze:RBM energy
-RBM na kartę 5(DIL)
-Play OdNowa
-Play na Kartę Rok Ważności Konta
Dodaj też Formułę PNK.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1012002  autor: WellDone
 08 wrz 2018, 14:57
Panowie,

To jest stan konta internetu w taryfach INTERNETOWYCH ktore dzialaja tylko w zasięgu PLAY. Info od konsultanta. Żadnych nowych promocji nie przewidują.
Zastanawiam się też czy w taryfie RBM SIEMA PL nie zaczną w końcu respektować regulaminu i też tam nie przeniosą tego pakietu neta ;)
 #1012010  autor: KC-KARLOS
 08 wrz 2018, 15:05
WellDone pisze:To jest stan konta internetu w taryfach INTERNETOWYCH ktore dzialaja tylko w zasięgu PLAY.
Ale bzdury, tego salda nie widziałem w taryfach netowych Playa, a szczególnie w starym PINKu.
WellDone pisze:Zastanawiam się też czy w taryfie RBM SIEMA PL nie zaczną w końcu respektować regulaminu i też tam nie przeniosą tego pakietu neta
Cichosza! Ma tak być. Net na sieci Play + roaming krajowy do 3 mbps. To defacto taryfa głosowa, a nie internetowa, bo dokupujesz duże paczki danych i masz za 19 zł no limit na minuty/SMS/MMSy + dodatkowy 1 GB. No i RWK.

#1012035  autor: KR2615
 08 wrz 2018, 15:26
Karlos20 pisze:[...]może szykują promo z GB do wykorzystania na sieci własnej P4?
O tak, przydała by się jak nic! Sieć już tak zdycha, że tylko czekam, aż zaczną rozdawać TB a nie GB za darmo : )
 #1012037  autor: KC-KARLOS
 08 wrz 2018, 15:33
VIP-Card pisze:O tak, przydała by się jak nic! Sieć już tak zdycha, że tylko czekam, aż zaczną rozdawać TB a nie GB za darmo : )
Likwidacja DILa, albo przekształcenie go w pakiet płatny i sprawa załatwiona.
Poczekajmy, może to po prostu błąd, zawsze coś się wysypie w Play24.