• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Motorola i Lenovo oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Motorola i Lenovo oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #100888  autor: szczeka
 31 sie 2006, 20:33
Witam,

mam pare pytan dotyczacych Motki L6, oto one :

1.Ile mozna maksymalnie dodac notatek do kalendarza?
2.Ile maksymalnie mozna pomiescic sms'ow?
3.Czy sa problemy z polaczenim do komputera? Mozna latwo wgrywac/zgrywac jave, fotki, obrazki, dzwieki za pomoca kabla?

I jak ktos ma to poprosze pare fotek wykonanych L6 (czytalem test kamila i widzialem fotki, ale prosilbym o jeszcze.. :))

no i na koniec moze ktos pokusi sie o opinie- warto go kupowac? dobry telefon? sa z nim jakies problemy?

pozdrawiam
dzieki
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2006, 19:24 przez szczeka, łącznie zmieniany 1 raz.

#100900  autor: RafalM
 31 sie 2006, 21:06
Telefon ma fajny wygląd. Osobiście mam wielkie problemy z podłączeniem go do komputera przez mini-usb. Mój pomieścił 25 sms-ów. Klawiatura wygodna, ale dość twarda. Nie rysujący się wyświetlacz można sobie wsadzić między bajki. Foty wychodzą dość dobre. BT z innymi telefonam i działa bezproblemowo. Chcesz większe info pisz na PW

#101056  autor: orB
 01 wrz 2006, 03:47
Własnym oczom nie wierzę :shock: kolega @szczeka pyta się o Motorolę :shock:

ps. SMSów tak mało bo na SIM sie zapisują, normalnie będzie pewnie koło 100...

#101109  autor: szczeka
 01 wrz 2006, 11:24
orB pisze:Własnym oczom nie wierzę :shock: kolega @szczeka pyta się o Motorolę :shock:

ps. SMSów tak mało bo na SIM sie zapisują, normalnie będzie pewnie koło 100...
No niestety, cos musze kupic w tej granicy cenowej.. rozgladam sie narazie ;)